Monday, March 30, 2015

Δεν σχολιάζουμε τις δηλώσεις Μάρδα περί απαιτήσεων για μειώσεις συντάξεων (Εκπρόσωπος Μέρκελ)

Ασχολίαστη άφησε η εκπρόσωπος της Άγκελα Μέρκελ την τοποθέτηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα στο MEGA σήμερα ότι η Γερμανίδα καγκελάριος ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα στο Βερολίνο μείωση συντάξεων.

"Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι τέτοιο", είπε και πρόσθεσε ότι "αυτή τη στιγμή είναι σειρά της Ελλάδας να κάνει προτάσεις".

Συμπλήρωσε ότι η συνάντηση Μέρκελ - Τσίπρα ήταν σημαντική αλλά δεν άλλαξε κάτι στους μηχανισμούς. "Στηριζόμαστε στις αποφάσεις της 20ης Φεβρουαρίου, αυτό δεν άλλαξε", ανέφερε χαρακτηριστικά.

  [ imerisia.gr]
30/3/15
--
- 


 

1 comment:

  1. Δημήτρης Μάρδας: Ομαδικές απολύσεις και περικοπή συντάξεων αποτελούν «κόκκινες γραμμές»...

    «Όλος ο κόσμος ξέρει ότι έχουμε τέσσερα σημεία που δεν διαπραγματευόμαστε και στα τρία υπήρχε μία κατανόηση, ενώ στο τέταρτο μία διαδικασία διαπραγμάτευσης. Υπό συζήτηση είναι οι ομαδικές απολύσεις, όπου η κυβέρνηση είπε ότι είναι μια κόκκινη γραμμή που δεν μπορούμε να την παραβούμε και υπάρχει πίεση από την άλλη πλευρά».

    «Υπάρχουν, όμως, και άλλα θέματα. Όπως η περικοπή των συντάξεων, η οποία επίσης είναι κόκκινη γραμμή. Σε ό,τι αφορά τις ιδιωτικοποιήσεις, με τον τρόπο που τις έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση προσωπικά θυμάστε κι απ’ τα άρθρα μου τις είχα θεωρήσει δωροδοτήσεις και όχι ιδιωτικοποιήσεις, οπότε μια αξιοπρεπής κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να τις δεχθεί, πόσω μάλλον εμείς. Αυτές που έχουν ολοκληρωθεί, έχει δοθεί μια ανακοίνωση και ενδεχομένως σε κάποιες να γίνει μια αναδιαπραγμάτευση για να μην υφίσταται αυτή η δωροδότηση.»

    Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας στη συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ FM είπε επίσης, αναφερόμενος στη συνάντηση Μέρκελ-Τσίπρα και τα θέματα που συζητήθηκαν:...................http://www.crashonline.gr/δημήτρης-μάρδας-ομαδικές-απολύσεις-κ/
    30/3/15

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin