Thursday, April 9, 2015

Αποπληρώθηκε το οφειλόμενο ποσό στο ΔΝΤ. «Εισέπραξα τα χρήματα μου» είπε η Λαγκάρντ

Η Ελλάδα αποπλήρωσε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο το οφειλόμενο ποσό για τον Απρίλιο στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξής της, όπως επιβεβαίωσε η γενική διευθύντρια του θεσμού Κριστίν Λαγκάρντ πριν από λίγο.

«Εισέπραξα τα χρήματά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Λαγκάρντ, ερωτηθείσα σχετικά κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας που εκφώνησε στην Ουάσιγκτον. 


Η Αθήνα ανακοίνωσε νωρίτερα ότι έδωσε στην Τράπεζα της Ελλάδας εντολή να μεταφέρει στο ΔΝΤ ένα ποσό ύψους 459 εκατ. ευρώ.
 [kathimerini.com.cy]
9/4/15
------------------------
  •  Μήνυμα Λαγκάρντ: Θέλετε βοήθεια από το ΔΝΤ; Πάρτε μέτρα...

Αυστηρό μήνυμα προς την Αθήνα στέλνει για ακόμη μια φορά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και συγκεκριμένα η επικεφαλής της. Η Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία επιβεβαίωσε την πληρωμή της δόσης από την Ελλάδα λέγοντας: «Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχει δεσμευτεί να βοηθήσει την ελληνική κυβέρνηση. Η δόση που έπρεπε να καταβληθεί σήμερα (σ.σ. 448 εκατομμύρια ευρώ) από την Ελλάδα στο Ταμείο, καταβλήθηκε κανονικά.

Η βοήθεια αυτή, τόνισε η Κριστίν Λαγκάρντ, θα έρθει όταν υπάρξει συμφωνία και καθοριστούν τα μέτρα.
[imerisia.gr]
9/4/15
--
ΣΧΕΤΙΚΑ:


1 comment:

  1. Lagarde – "Ja, ich habe mein Geld zurück"...

    IWF-Chefin Christine Lagarde hat Griechenland die fristgemäße Rückzahlung eines Kredites bestätigt. Bei seinem Moskau-Besuch führt Alexis Tsipras derweil Gespräche über russische Firmenbeteiligungen.......welt.de
    9/4/15

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin