Monday, April 27, 2015

Ακόμη και η Κύπρος κατά του Γ. Βαρουφάκη (Γερμανός αξιωματούχος)

Το εκρηκτικό κλίμα που επικράτησε στο Eurogroup στη Ρίγα μετέφερε μιλώντας στο MEGA ανώτατος Γερμανός αξιωματούχος. Αυτή τη φορά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, κατά του Έλληνα υπουργού δεν έβαλλαν με σφοδρότητα οι Γερμανοί αλλά οι Γάλλοι, οι Ιταλοί ακόμη και οι Κύπριοι.

Όπως υποστήριξε η ίδια πηγή, μέχρι σήμερα δεν έχουν λάβει χώρα ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, καθώς το Βερολίνο πιστεύει ότι αυτό το διαπραγματευτικό σχήμα δεν λειτουργεί. 


Όπως δήλωσε ο Γερμανός αξιωματούχος, «Ο Σόιμπλε μίλησε ελάχιστα, το ίδιο και οι Πορτογάλοι, ο Βαρουφάκης δέχθηκε μεγάλη επίθεση από τους Γάλλους και τους Ιταλούς. Ακολούθησαν οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης αλλά και η Μάλτα και η Κύπρος».

«Ουσιαστικές διαπραγματεύσεις δεν έχουν γίνει. Μόνο το διάστημα λίγο πριν από το Ρίγα. Με αυτούς τους ρυθμούς πάμε για το φθινόπωρο. 


Εάν η Ελλάδα βιαστεί τότε μπορεί να έχουμε αποτέλεσμα στις 11 Μαΐου, διαφορετικά πάμε για Ιούνιο» υποστήριξε η ίδια πηγή, όπως μετέδωσε το MEGA.
  [capital.gr]
27/4/15
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin