Saturday, June 27, 2015

Σφοδρές επικρίσεις αντιπολίτευσης κατά Τσίπρα

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα μοιραίο, αδύναμο και ανεύθυνο, και τον κατηγόρησε πως απομονώνει τη χώρα από την Ευρώπη, διχάζει τον Ελληνικό λαό και ρίχνει στις πλάτες του τις ευθύνες που δεν μπορεί να αναλάβει ο ίδιος.


Ανέφερε ακόμα ότι η Νέα Δημοκρατία τάσσεται υπέρ της Ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας και ότι οποιαδήποτε άλλη θέση θα ήταν κοινωνικά και εθνικά ολέθρια.

Δεν χρειάζεται δημοψήφισμα δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. Κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι οδηγεί τη χώρα σε εθνική περιπέτεια και τον κάλεσε να παραιτηθεί και να προκηρύξει εκλογές.

Το Ποτάμι κάλεσε το λαό να αγωνιστεί για να μείνει η Ελλάδα όρθια μέσα στην Ευρώπη και ο επικεφαλής του Σταύρος Θεοδωράκης επέκρινε τον πρωθυπουργό λέγοντας ότι απέτυχε και αποφάσισε να ηγηθεί του λόμπι της δραχμής.

Ο λαός καλείται να επιλέξει ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΚΕ, Γιάννης Γκιόκας καταδικάζοντας τον εκβιασμό, όπως είπε, κυβέρνησης και δανειστών.
 Άλκης Ανδρέου

riknews.com.cy
27/6/15
--
-
ΣΧΕΤΙΚΟ:


No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin