Wednesday, July 1, 2015

Ψέματα μέχρι την τελευταία ώρα. Πρωταθλητές του ψεύδους και της προπαγάνδας!

Αποδεικνύεται πλέον περίτρανα ότι ο κ. Τσίπρας και η παράδοξη κυβέρνησή του προκήρυξαν ένα δημοψήφισμα που ήταν από την αρχή αδικαιολόγητο και έωλο.

Με τις τράπεζες κλειστές και τον κόσμο στις ουρές οι απίστευτοι και αδίστακτοι αυτοί άνθρωποι θεώρησαν ότι μπορεί να υπάρξει ψυχραιμία για μια οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία.

Και όχι μόνο αυτό. Συνεχίζουν να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Και κάνουν φέιγ-βολάν τα δύο κείμενα με τις προτάσεις της τρόικας – το ένα της 25ης Ιουνίου (εξαιτίας του οποίου ο κ. Τσίπρας προσέφυγε σε δημοψήφισμα αποκαλώντας το τελεσίγραφο)και το άλλο της 26ης Ιουνίου (που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Γιουνκέρ).

Πώς λοιπόν ήταν τελεσίγραφο αυτό της 25ης Ιουνίου, εφόσον η διαπραγματευτική διαδικασία συνεχιζόταν, με αποτέλεσμα να υπάρξει και νέα βελτιωμένη εκδοχή στις 26;

Και τι είπε επ’ αυτού η κυβέρνηση; Παραδέχθηκε τελικά ότι υπήρχε και νέο κείμενο (ενώ προκήρυξαν το δημοψήφισμα με βάση το προηγούμενο) και άρχισε να ψάχνει τις διαφορές μεταξύ τους!

Και διαπίστωσε ότι υπήρχε μία μόνο διαφορά! Αυτή στον ΦΠΑ των ξενοδοχείων που με το δεύτερο κείμενο κατέβαινε στο 13% από το 23% που υπήρχε στο πρώτο κείμενο (το οποίο η κυβέρνηση βάφτισε τελεσίγραφο).

  • Αν και δεν πρόκειται για αμελητέα διαφορά, η κυβερνητική προπαγάνδα άρχισε ξαφνικά να την υποβαθμίζει την βελτίωση (για την οποία σε άλλη περίπτωση θα πανηγύριζαν)!

Και επιτέλους, αφού αποφάσισαν να αντιπαραβάλουν τα δύο κείμενα της τρόικας, γιατί δεν έκαναν αντιπαραβολή και με το «Μνημόνιο Τσίπρα» της 22ας Ιουνίου, με τα μέτρα των 8 δις ευρώ;

Αλλά αυτό το κρύβουν, όπως έκρυψαν και τη Δήλωση στο Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου.

Και τελικά, γιατί δεν προκήρυξαν δημοψήφισμα μετά τη Συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου, αντίθετα δεν την έφεραν ποτέ για συζήτηση στη Βουλή και έκαναν ότι… δεν υπάρχει;

Μα επειδή οι άνθρωποι αυτοί είναι πρωταθλητές του ψεύδους και της προπαγάνδας!

  elzoni.gr
1/7/15
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin