Tuesday, August 18, 2015

Ποτάμι για τα 14 αεροδρόμια: Δεν άλλαξε κανένας όρος του διαγωνισμού

«Δέσμια των ιδεοληψιών της και των ανεφάρμοστων προεκλογικών της υποσχέσεων η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ύστερα από επτά μήνες προχώρησε στην πρώτη της αποκρατικοποίηση» αναφέρει σε ανακοίνωσή του Το Ποτάμι σχολιάζοντας την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην Fraport.

Σχολιάζει, επίσης, ότι η παραχώρηση έγινε «παραμονές Δεκαπενταύγουστου και μια μέρα πριν από την ψήφιση στη Βουλή του 3ου Μνημονίου του κ. Τσίπρα. Το τίμημα της παραχώρησης δεν άλλαξε, όπως και κανένας όρος του διαγωνισμού».

«Το Ποτάμι υποστήριξε σθεναρά την αποκρατικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, δεδομένης της ανάγκης άμεσων επενδύσεων για τον εκσυγχρονισμό τους ώστε να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστικός ο ελληνικός τουρισμός.

» Παράλληλα το Ποτάμι είχε μιλήσει για βελτιώσεις σε επιμέρους όρους της συμφωνίας, τονίζοντας κυρίως την αναγκαιότητα για:
  • » αύξηση σε επενδύσεις σε όλα τα περιφερειακά αεροδρόμια – κι όχι μόνο στα «φιλέτα»
  • » την διασφάλιση του καταναλωτή και την συγκράτηση των τιμών
» Τίποτα από αυτά δεν έγινε. Η αποκρατικοποίηση των αεροδρομίων έγινε έστω και καθυστερημένα, δίχως όμως να γίνει καμία προσπάθεια βελτίωσης των όρων. Απο τη 'σκληρή διαπραγμάτευση'  φθάσαμε στο 'καμία διαπραγμάτευση'» καταλήγει η ανακοίνωση.
  in.gr
18/8/15
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin