Thursday, August 20, 2015

Μεϊμαράκης: Θα αξιοποιήσουμε τη διερευνητική εντολή

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σχολιάζοντας το διάγγελμα του πρωθυπουργού, είπε ότι η ΝΔ θα λάβει την διερευνητική εντολή και θα την αξιοποιήσει, σημειώνοντας, πάντως, ότι το κόμμα είναι πανέτοιμο για την εκλογική μάχη.

Σήμερα ο πρωθυπουργός μετά από περιπλάνηση πολλών ημερών αποφάσισε να δημοσιοποιήσει επιτέλους την άποψή του, είπε ο κ. Μεϊμαράκης.

Δεν μας αιφνιδίασε, το περιμέναμε, σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Η ΝΔ είναι εδώ και καιρό πανέτοιμη γιατί ουδέποτε είχε εμπιστοσύνη σε αυτά που έλεγε ο πρωθυπουργός, τα ψηφοδέλτια είναι έτοιμα, έχουμε επικοινωνήσει με τους υποψηφίους μας, είμαστε έτοιμοι για την εκλογική μάχη, δήλωσε.

Ο κ. Μεϊμαράκης σημείωσε ότι τις μάχες τις κερδίζουν οι πραγματικοί ηγέτες και όχι «οι πελαγωμένοι ηγέτες».

Είπε ότι κανείς δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο παραιτήθηκε ο κ. Τσίπρας. «Από το διάγγελμα προκύπτει ότι παραιτείται για έναν λόγο που θα μπορούσε να είχε λύσει στο συνέδριο» τόνισε.

«Ο κ. Τσίπρας κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό, τους συντρόφους του και τους Ευρωπαίους. Δεν είναι στάση σοβαρή απέναντι στους εταίρους να περιμένεις να ψηφίσουν τα ξένα Κοινοβούλια να εκταμιευθεί η δόση και τότε να πάμε σε εκλογές» είπε και κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι «είναι λίγο ψευτράκος, λίγο πονηρούλης, τακτικιστής».

Σημείωσε ότι η ΝΔ απαιτεί να υπάρξει η συνταγματική διαδικασία και δήλωσε ότι υπάρχει και έλλειμμα δημοκρατίας τους τελευταίους μήνες.

ΝΔ: Δεν υπήρξε συνάντηση Τσίπρα - Μεϊμαράκη

Νωρίτερα, διαψεύδοντας πληροφορίες, που είδαν νωρίτερα το φως της δημοσιότητας, κύκλοι της ΝΔ ανέφεραν πως δεν υπήρξε επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη τις τελευταίες ώρες.

Μάλιστα, οι ίδιοι κύκλοι της ΝΔ χρησιμοποιούν σκληρή γλώσσα για διαρροές που υπήρξαν νωρίτερα περί τηλεφωνικής επικοινωνίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «αν δεν ήταν τέτοιες ώρες οι διαρροές αυτές θα ήταν ανόητες, τώρα όμως πρόκειται για πολιτική αγυρτία». Κυβερνητικοί κύκλοι πάντως, ανέφεραν ότι δεν έχει υπάρξει ακόμη επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, και πως αυτό πρόκειται να γίνει αργότερα.

 [tovima.gr]
20/8/15

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin