Wednesday, October 28, 2015

Ο Ελληνισμός ενάντια στη μιζέρια

Όταν βλέπεις την κοινωνία της μιζέριας που επέλεξε να επιβιώσει με τον πιο αισχρό τρόπο λες και βρισκόμαστε σε κατεχόμενη κατάσταση όπου κάθε παράλογη κίνηση δικαιολογείται από τις αρχές ενός θεάτρου εντυπώσεων με την αιώνια ελπίδα ότι τα πράγματα θα πάνε καλά μέσω του δογματισμού, του μηδενισμού, αναρωτιέσαι πόσο μακριά βρίσκεται από τα πρότυπα του Ελληνισμού που ήταν πάντα γενναιόδωρος κι εξωστρεφής. 


Γι’ αυτό αν δεν σε αντιπροσωπεύει αυτή η κοινωνία επειδή έχεις οράματα για την πατρίδα σου, μην περιμένεις τίποτα από τον κρατικό φορέα και υλοποίησε τις ιδέες σου γιατί αυτό χρειάζεται η πατρίδα μας και μέσω του Ελληνισμού, η Ανθρωπότητα. 

Άσε λοιπόν την κοινωνική σαβούρα που θεωρεί ότι κάνει κάτι επειδή αυτοονομάστηκε ριζοσπαστική επειδή έκοψε τις ρίζες της ίδιας της, της ύπαρξης γιατί θα φύγει σαν φύλλο στον άνεμο που δεν γνώρισε ποτέ τι σημαίνει βιβλίο αφού έμαθε μόνο για τις εφημερίδες. Το έργο συνεχίζεται ανεξάρτητα από τα βαρίδια που δεν έχουν ιδέα γιατί βρίσκονται σε καρέκλες αναρμοδιότητας. Δεν μπορούμε να περιμένουμε κάθε άσχετο πολιτικό να ξυπνήσει. 

Συνεχίζουμε τις αποστολές για να έρθει η επόμενη πραγματικότητα και να την ζήσει και αυτή χωρίς να ξέρει για ποιο λόγο αφού η υψηλή στρατηγική παραμένει όχι μόνο αόρατη αλλά και ακατανόητη για τις ανικανότητες τους.

 Ο Ελληνισμός δεν τους περίμενε ποτέ, σε όλες τις μάχες που έδωσε για να παραμείνει ελεύθερος απέναντι στους ισχυρούς λόγω της στρατηγικής που επινόησε. Η καινοτομία δεν καθυστερεί λόγω κοινωνίας, συνεχίζει να αλλάζει τον κόσμο για να είναι ανθρώπινος και ελεύθερος.
 Ν. Λυγερός - OPUS
--
-



No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin