Thursday, May 26, 2011

Αυτό το “ελάχιστο” που περιμένει ένας λογικός άνθρωπος από λογικούς ανθρώπους, και αντίστροφα .

Αγαπητή Tara (Lima Peru), διαβάζω τα συνεχόμενα emails σου και τις προσπάθειες που κάνεις να γράψεις και να εκφράσεις την αγάπη σου για την Ελλάδα. Καταλαβαίνω τον συναισθηματισμό σου. Αλλά τα ιστιολόγια αυτά έκλεισαν τον κύκλο τους και στο μέτρο του δυνατού εκτέλεσαν τον σκοπό τους .

Τα συγκεκριμένα προβλήματα που μας απασχόλησαν ήταν τα αρχικά ΜΚ σε αυτοκίνητα της ΦΥΡΟΜ και το πρόγραμμα PALTALK με την αυθαίρετη πράξη του να δημιουργήσει στην Ευρώπη κατηγορία ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ , εφαρμόζοντας, όπως απάντησε, την αμερικανική πολιτική. Επί πλέον εξετάστηκε με αρκετά επιεική προδιάθεση η αντίδραση των Ελλήνων χρηστών του συγκεκριμένου προγράμματος.

Συνεπώς δεν είναι απαραίτητο να δημοσιευθούν σχόλια και νέες αναρτήσεις σε οτι εξετάστηκε στο μέτρο του δυνατού και στο περιορισμένου του χρόνου. Σήμερα η χώρα μας αντιμετωπίζει διάφορα οικονομικά και εθνικά προβλήματα και ίσως δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση σε καιρό ειρήνης . 

Τα προβλήματα αυτά δεν αντιμετωπίζονται μόνο με συναισθηματισμό και λογοτεχνικές αναλύσεις . Θα λυθούν μόνο όταν πολίτες και ηγέτες προβούν στις κατάλληλες πολιτικές πράξεις που ελαχιστοποιούν και ακυρώνουν το εχθρικό περιβάλλον των κατά ευφημισμό πολιτικών, στρατιωτικών,και οικονομικών συμμαχιών. Και το σημαντικότερο είναι οι ηγέτες να έχουν την βοήθεια και την συμπαράσταση των πολιτών όταν εργάζονται για το όφελος της χώρας και του συνόλου. 

Αυτό το “ελάχιστο” που περιμένει ένας λογικός άνθρωπος από λογικούς ανθρώπους. και αντίστροφα. Τα έθνη απαθανατίζονται και συρρικνώνονται από τους ίδιους τους πολίτες τους. Κανένας ηγέτης δεν μπορεί να οδηγήσει σε "νίκες" έναν “κουρασμένο” και “απογοητευμένο” λαό. HASTA SIEMPRE TARA και ξεκουράσου ! Δεν είναι αναγκαίο να γράφεις και να επισκέπτεσαι διάφορα blogs. Αυτό που περιμένεις (ΛΥΤΡΩΤΗΣ) θα έρθει έτσι απλά μια ημέρα ξαφνικά. Και αν δεν έρθει ,δεν έγινε και τίποτα . Η αναμονή είχε την αξία της!

21 Μαΐου 2011 5:28 π.μ.
http://pantotellada.blogspot.com/2011/05/blog-post_19.html 

--
-

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin