Monday, November 21, 2011

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, Άνθρωπος-Ζώα Συντροφιάς-Παραγωγικά Ζώα.

«ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΘΕΑΤΗΣ»
Από τα παράδοξα του επαγγέλματος του κτηνιάτρου είναι ότι μπορεί να σώσει τη ζωή ενός ζώου που βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αλλά να μείνει αμέτοχος όταν η ζωή του συνανθρώπου κινδυνεύει. Ως επιστήμονας υγείας, ο κτηνίατρος είναι σημαντικό και οφείλει να μπορεί να επεμβαίνει άμεσα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και να παρέχει πρώτες βοήθειες όχι μόνο στα ζώα αλλά και στον άνθρωπο.

Η I.V.S.A. Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Α.Π.Θ. και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Θεσσαλονίκης διοργανώνει Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για τον άνθρωπο, τα ζώα συντροφιάς και τα παραγωγικά ζώα.



Το σεμινάριο θα γίνει Τρίτη 22 Νοεμβρίου στις 15:00, στο Αμφιθέατρο Σπαής, στο κτήριο Kλινικών της Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ
(Σταύρου Βουτυρά 11). Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με Πρακτική Άσκηση Πρώτων Βοηθειών στον άνθρωπο την Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου στις 15:00.

Ο αριθμός θέσεων για συμμετοχή στην πρακτική είναι περιορισμένος και γι’αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τα μεγαλύτερα έτη. Δηλώσεις συμμετοχής (ονοματεπώνυμο-έτος-ΑΕΜ) μέχρι και 22 Νοεμβρίου στο ivsa.thessaloniki@gmail.com. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Στόχος είναι το Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών να καταστεί ετήσιος θεσμός.
Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου στη σελίδα μας στο facebook.

πηγές


No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin