Friday, April 27, 2012

Κατεδάφισε την εκπαίδευση η Άννα Διαμαντοπούλου ...

• Σκληρή απάντηση σε τηλεοπτικές δηλώσεις της πρώην Υπουργού Παιδείας κ. Άννας Διαμαντοπούλου, που παρομοίωσε τους πρυτάνεις με «πιθήκους»,  δίνει με χθεσινή του ανακοίνωση το Προεδρείο της Συνόδου Πρυτάνεων.
Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι ελάχιστους πλέον ξενίζει η συμπεριφορά της και ότι λόγω της προεκλογικής περιόδου, οι ύβρεις γίνονται παραληρηματικές.  Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Στην αριστοκρατικού τύπου αλαζονεία απλά ήρθε να προστεθεί η αγένεια ως δήθεν ευφυολογία. Η ελληνική κοινωνία γνωρίζει πολύ καλά ότι κατανάλωσε όλη την ενέργειά της στο ΥΠΔΒΜΘ, μόνον στην πολύ επιτυχημένη πράγματι επικοινωνιακή της στρατηγική, επιδεικνύοντας παράλληλα, απόλυτη αδιαφορία τόσο για τη συστηματική καταστροφή των Ελληνικών Πανεπιστημίων, όσο και για τις πολλαπλές δυνατότητες στήριξης της ανάπτυξης της Χώρας μέσω του διεθνώς αναγνωρισμένου έργου των Ελλήνων Πανεπιστημιακών.
Η κα Διαμαντοπούλου, η οποία διακρίθηκε ιδιαίτερα ως υπουργός στην κατεδάφιση όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, δεν εννοεί ακόμη και σήμερα να εγκαταλείψει την ιδέα ότι είναι ο Άτλαντας που κουβαλάει στους ώμους της την ελληνική  παιδεία. Να είναι βέβαιη ότι ο χώρος της παιδείας αισθάνεται πολύ καλύτερα χωρίς αυτήν».
proinoslogos gr

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin