Monday, April 30, 2012

Α. Τσοχατζόπουλος: «Τα ξέρω όλα, δεν θα μείνει τίποτα στο σκοτάδι» ...

Διατεθειμένος να προβεί σε αποκαλύψεις εμφανίζεται ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, με δήλωση που έκανε μετά την απόφαση για την προφυλάκιση της συζύγου του, Βίκυς Σταμάτη.
Παράλληλα, κάνει λόγο για εφαρμογή της θεωρίας της «οικογενειακής ευθύνης» και κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ότι βρίσκονται πίσω από πρακτικές «ανθρωποφαγίας και πολιτικής εξόντωσης, πολιτικά, κοινωνικά, ακόμα και βιολογικά των κομματικών τους αντιπάλων».

Ο κ. Τσοχατζόπουλος αναφέρει ότι στο δικαστήριο, που θα γίνει σύντομα, πρέπει να ειπωθούν όλα. «Εκεί, θα λάμψει η αλήθεια, θα καταρρεύσει το ψεύδος, θα αποκαλυφθεί ποιοι τίμησαν το δημόσιο συμφέρον και την υπηρεσία στην πατρίδα μας και στο λαό μας», τονίζει.
Απαντώντας στις μεθοδεύσεις που πιστεύει ότι έγιναν για να προφυλακιστούν ο ίδιος, η κόρη του και η σύζυγός του, δηλώνει ότι «δεν εκβιάζεται» και ότι ευρισκόμενος στην πολιτική για 40 χρόνια «τα ξέρει όλα», κάνει λόγο για «ψεύδη, συκοφαντίες και λάσπη» και προειδοποιεί ότι «δεν θα μείνει τίποτα στο σκοτάδι, όλα θα βγουν στο φως».
Ο πρώην υπουργός υπενθυμίζει την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου, το οποίο, το 2011, «κήρυξε απαράδεκτη και ανυπόστατη την άσκηση ποινικής δίωξης της Βουλής για παθητική δωροδοκία» εναντίον του.
Χαρακτηρίζει «αυθαίρετη» την επιβολή προσωρινής κράτησης στη σύζυγό του, η οποία, όπως αναφέρει, «έγινε με πλήρη αγνόηση των όρων που προβλέπει ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, αλλά χωρίς καμία απόδειξη ή ένδειξη σε βάρος της» και προσθέτει ότι η σύζυγός του «ουδεμία σχέση έχει με οποιοδήποτε άλλο, διοικητικό, πολιτικό, οικονομικό τεχνικό θέμα που εξετάζει η Δικαιοσύνη στο πλαίσιο της έρευνάς της».
Επίσης, πέραν της αναφοράς του στην απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου του ΑΕΔ, μνημονεύει και βεβαίωση του ΣΔΟΕ και της Δικαιοσύνης στη Βουλή ότι «καμία σχέση δεν υπάρχει ούτε με δωροδοκίες ούτε με ξέπλυμα βρώμικου χρήματος». 
agelioforos gr

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin