Monday, August 27, 2012

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δύο αστυνομικών που λήστεψαν πλανόδιες μικροπωλήτριες

Δύο αρχιφύλακες της ΕΛ.ΑΣ., 40 και 45 ετών, συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι ότι λήστεψαν στη Θεσσαλονίκη τρεις πλανόδιες μικροπωλήτριες. Το περιστατικό σημειώθηκε, χθες το πρωί, στην πλατεία Αριστοτέλους. Οι δύο αστυνομικοί, που υπηρετούν στο Α.Τ. Πλατείας Δημοκρατίας, με το πρόσχημα ότι θέλουν να ελέγξουν τις τρεις αλλοδαπές γυναίκες, αφαίρεσαν τις τσάντες τους, που περιείχαν δύο κούτες με λαθραία τσιγάρα, τα χρηματικά ποσά των 330 ευρώ και διάφορα άλλα προσωπικά τους αντικείμενα.

Τελικά συνελήφθησαν, την ίδια μέρα, από συναδέλφους τους της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, που διενεργεί την προανάκριση για το συμβάν, και με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία αναμένεται να οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., οι δύο αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ σε βάρος τους διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Έρευνας. Στο πλαίσιο δε της προανάκρισης διερευνάται το ενδεχόμενο οι δύο συλληφθέντες να έχουν «πρωταγωνιστήσει» κατά το παρελθόν σε ανάλογες υποθέσεις.

28/8/12

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin