Tuesday, November 20, 2012

Κατρακυλά το ποσοστό όσων επιθυμούν πάση θυσία παραμονή στο ευρώ

Από τη  naftemporiki.gr/news διαβάζουμε:
"Το ποσοστό των Ελλήνων πολιτών που επιθυμεί να παραμείνει πάση θυσία η Ελλάδα στο ευρώ, μειώθηκε σημαντικά συγκριτικά με τον περασμένο Ιούνιο, σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Mega το χρονικό διάστημα 15-17/11 σε δείγμα 1.200 ατόμων.

Ειδικότερα, ποσοστό 62,7% απαντά ότι χώρα πρέπει να μείνει στο ευρώ πάση θυσία, ενώ 33,9% δίνει αρνητική απάντηση. Πριν τις εκλογές του Ιουνίου, τα αντίστοιχα ποσοστά ήταν 80,9% έναντι 18%.

Επιπλέον, η συντριπτική πλειοψηφία, ποσοστό 83,35, εκτιμά ότι τα πρόσφατα μέτρα που ψηφίστηκαν, δεν θα είναι τα τελευταία ενώ το 77,9% πιστεύει ότι τα μέτρα αυτά δεν θα οδηγήσουν στην σταθεροποίηση της οικονομίας."

        Πολύ φοβάμαι ότι για τον Ελληνικό λαό θα ισχύσει το "στερνή μου γνώση να σ'  είχα πρώτα". Ισως όμως να μην είναι ακόμη τόσο αργά. Κανένα νόμισμα, δεν αξίζει περισσότερο από τις ζωές των ανθρώπων. Δημιουργήθηκε για να τις εξυπηρετεί και όχι για να τις εξουσιάζει.
20/11/12
----
 

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin