Thursday, December 6, 2012

Ευθυμογράφημα: Το οικονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησης (αποκλειστικά εδώ!!)

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας το οικονομικό πρόγραμμα της συγκυβέρνησης Σαμαρά ( Βενιζέλου και Κουβέλη , ας τους αναφέρουμε κι αυτούς , γιατί ο Σαμαράς αποδεικνύεται πλεονέκτης: φαίνεται πως θέλει να κρατήσει όλη τη δόξα για τον εαυτό του , ρίχνοντας τα συνεταιράκια του...) , προβλέπει ότι για το νέο έτος:
       Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη θα σώζονται οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι με την επιβολή ειδικής  εισφοράς σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.


      Κάθε Πέμπτη , Παρασκευή και Σάββατο (επειδή είναι άντρες και σέβονται την υπογραφή τους (στα Μνημόνια αποκλειστικά βέβαια), ναι , θα δουλεύουν ΚΑΙ τα Σάββατα!!! όπως προβλέπει το Μνημόνιο ΙΙΙ που ψήφισαν) θα σώζονται επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες με την τόνωση της ρευστότητας που θα εξασφαλιστεί με φόρους που θα επιβάλλονται σε μισθωτούς και συνταξιούχους.
Και την Κυριακή ? Για την Κυριακή ισχύει το "ο σώζων εαυτόν σωθήτω"...


ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ , ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ..  
6/12/12
---
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin