Saturday, December 15, 2012

ΣΥΡΙΖΑ: «Τεχνητή δόση» και... «Γκοντό»

«Τεχνητή δόση αισιοδοξίας» η οποία δεν μπορεί να κρύψει την πραγματικότητα που βιώνει η πλειοψηφία της κοινωνίας, χαρακτηρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση την εκταμίευση της δόσης και την ιστορική απόφαση του Eurogroup. 
«Η προσπάθεια του Πρωθυπουργού να παρουσιάσει άλλη μία φορά τον εαυτό του και την κυβέρνηση του ως σωτήρες πέφτει στο κενό», ήταν το ακριβές σχόλιο της Κουμουνδούρου για τη χθεσινή απόφαση. 
 Παράλληλα ο σκιώδης υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος επέλεξε να κινηθεί στο προσφιλές του «μη οικονομίστικο» μήκος κύματος για να σχολιάσει την εκταμίευση της δόσης, διαπιστώνοντας ότι «τελικά ο Γκοντό ήρθε». 
Με την αναφορά στο κλασικό έργο του Σάμιουελ Μπέκετ ο κ. Τσακαλώτος υποστήριξε ότι θα ζήσουμε «το ίδιο έργο, όπως κάθε φορά. Τα μέτρα πέρασαν. Τα νέα μέτρα θα εισάγονται αυτόματα με την κάθε "αστοχία" του προγράμματος. 
Οι νέες δόσεις πάλι θα είναι απαραίτητες για να "μην πεθάνουμε από ασφυξία". Πάλι θα δοθούν την τελευταία στιγμή για να μη "χαλαρώσουμε". Μέχρι την άλλη εβδομάδα που θα ξαναφύγει (?) ο Γκοντό και πάλι θα τον περιμένουμε».
Λεπτομέρεια: στο έργο του Μπέκετ, ο Γκοντό (Godot) δεν έρχεται ποτέ...
.tanea.gr
14/12/12
-------
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin