Friday, March 1, 2013

Καιρός: Εκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για χιόνια και καταιγίδες.....ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ του Σαββάτου, από τα δυτικά της Ελλάδας, καθώς θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες με θυελλώδεις ανέμους, ενώ στα ορεινά προβλέπονται χιονοπτώσεις.

Με έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί ότι από το βράδυ του Σαββάτου αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο.


Τα έντονα καιρικά φαινόμενα σταδιακά κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα και την Αττική, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής θα φτάσουν μέχρι και το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.
Στο Ιόνιο το Σάββατο οι άνεμοι θα είναι θυελλώδεις νοτιοανατολικοί, οι οποίοι τη νύχτα θα επεκταθούν και στο Αιγαίο. Την Κυριακή οι άνεμοι θα «γυρίσουν» σε βορειοανατολικούς 8-9 μποφόρ.
Το βράδυ του Σαββάτου αναμένονται χιονοπτώσεις, κατά τόπους πυκνές, στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου.
Ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται μετά το μεσημέρι της Κυριακής από τα δυτικά και το βράδυ τα φαινόμενα θα έχουν εξασθενήσει και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.
---

--

--
---
--

-

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin