Monday, March 4, 2013

Eurogroup: Εχουν εκπληρωθεί τα προαπαιτούμενα για τη δόση του Φεβρουαρίου

Ενθαρρύνουμε την κυβέρνηση να συνεχίσει και να καλύψει και τις απαιτήσεις για τη δόση του Μαρτίου», τόνισε ο Γ. Ντάισελμπλουμ.
Την ικανοποίηση του Eurogroup για τη διαπίστωση ότι στην Ελλάδα έχουν εκπληρωθεί τα προαπαιτούμενα για τη δόση του Φεβρουαρίου, ύψους 2,8 δισ. ευρώ, η οποία ήδη εκταμιεύθηκε, εξέφρασε ο πρόεδρος Γ. Ντάισελμπλουμ
Η Ελλάδα έχει προχωρήσει και έχει θέσει μηνιαίους στόχους για τους μεγάλους οργανισμούς και συνεχίζει την ίδια διαδικασία με όλους τους φορείς, σημείωσε. 



«Ενθαρρύνουμε την κυβέρνηση να συνεχίσει και να καλύψει και τις απαιτήσεις για τη δόση του Μαρτίου», τόνισε.

Στην ανακοίνωσή του για την Ελλάδα το Eurogroup αναφέρει μάλιστα ότι καλωσορίζει το γεγονός ότι η Ελλάδα ξεπερνώντας τους όρους και τις δεσμεύσεις του μνημονίου, προετοίμασε μηνιαίους στόχους για τις μεγαλύτερες κρατικές επιχειρήσεις με στόχο να εφαρμοστούν στη συνέχεια σε όλους τους κρατικούς οργανισμούς. 

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης καλούν τις ελληνικές αρχές να διατηρήσουν την ορμή στις μεταρρυθμίσεις και να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις του Μαρτίου για την εκταμίευση της επόμενης δόσης των 2,8 δισ. ευρώ.

 .tovima.gr
4/3/13

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin