Tuesday, June 11, 2013

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

ΦΩΤΟ: agelioforos.gr
Επιδείνωση θα παρουσιάσει σήμερα, Τρίτη, από τις απογευματινές ώρες ο καιρός στη χώρα με καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα.
Πιο συγκεκριμένα, σήμερα και αύριο ισχυρές καταιγίδες θα σημειώνονται κατά περιόδους στην ηπειρωτική χώρα καθώς και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο.
Την Πέμπτη τα έντονα καιρικά φαινόμενα από τις βραδινές ώρες σταδιακά θα περιοριστούν στις ανατολικές και νότιες περιοχές και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη
Τετάρτη 12-06-2013: Βροχή, πιθανή καταιγίδα και θερμοκρασίες από 19 ως 26 βαθμούς Κελσίου.
Πέμπτη 13-06-2013: Βροχή αλλά και διαστήματα με καθαρό καιρό. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 ως 27 βαθμούς Κελσίου.
Παρασκευή 14-06-2013: Αυξημένη συννεφιά, πιθανή βροχή αλλά και διαστήματα με καθαρό καιρό. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 ως 28 βαθμούς Κελσίου.

Η γενική πρόγνωση της ΕΜΥ......

Τετάρτη 12-06-2013 Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές άστατος με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα εκτός από τη Θεσσαλία, την Εύβοια και τις Σποράδες όπου τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και τις βραδινές ώρες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα δυτικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε πτώση σε όλη τη χώρα.

Πέμπτη 13-06-2013 Καιρός: Στη Θεσσαλία, την Εύβοια, τις Σποράδες, τη Χαλκιδική και τα νησιά του βόρειου και του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που τοπικά θα είναι ισχυρές κυρίως τις πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές άστατος με τοπικές βροχές ή καταιγίδες οι οποίες τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη πιθανόν να είναι ισχυρές. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ και από τα δυτικά.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή περαιτέρω πτώση κυρίως στα νότια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Παρασκευή 14-06-2013 Καιρός: Στα ανατολικά και νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις οι οποίες στα ηπειρωτικά το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι η καταιγίδες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

www.agelioforos.gr
11/5/13

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin