Friday, June 14, 2013

Στην Αθήνα ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ....


Την Κυριακή θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, το βράδυ θα συμμετάσχει σε εκδήλωση στο Μουσείο Ακρόπολης, ενώ τη Δευτέρα στις 11:00 το πρωί, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Αμαλίας 8, Σύνταγμα) με θέμα: «Για μια διαφορετική Ευρώπη, για μια διαφορετική Ελλάδα».

Στη συνέντευξη τύπου θα συμμετάσχουν επίσης, η Ρεββέκα Χαρμς, συμπρόεδρος της Ομάδας των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο, και ο Νίκος Χρυσόγελος, ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων.


Επίσης, τη Δευτέρα στις 13:00 θα βρίσκεται στο Free Thinking Zone για μία ανοιχτή συζήτηση με νέους bloggers και θέμα: «Ποια Ευρώπη;». Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του διαδικτύου.

Σημειώνεται ότι η Ρεββέκα Χαρμς βρίσκεται στην Ελλάδα από 12 έως 17 Ιουνίου για σειρά παρεμβάσεων σε σχέση με το ρατσισμό, τη μετανάστευση, την εξόρυξη χρυσού και την ιδιωτικοποίηση του νερού.
 http://www.ethnos.gr
14/3/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:
 

 

1 comment:

  1. Daniel Cohn-Bendit à Athènes : « le grand pro­blème, c’est la troïka (…), c’est un ovni incontrôlable ».....
    Interview de Daniel Cohn-Bendit : "En période de crise, les démocraties sont toujours tentées de solutions autoritaires."......https://www.okeanews.fr/20130617-daniel-cohn-bendit-a-athenes-le-grand-probleme-cest-la-troika-cest-un-ovni-incontrolable
    17/6/13

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin