Sunday, June 30, 2013

Ρέσλερ: «Ελάτε στη Γερμανία» λέει στους νέους του Νότου

Ο Αντικαγκελάριος και Υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέσλερ, καλεί τους νέους από τις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου ενταχθούν στο σύστημα επαγγελματικής κατάρτισης της χώρας του, με την προοπτική της παραμονής και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ακόμη και με την απόκτηση διπλής υπηκοότητας.

"Ελάτε στη Γερμανία! Κάνετε εδώ την επαγγελματική σας εκπαίδευση", αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφημερία "Die Welt am Sonntag".



Ο κ. Ρέσλερ επισημαίνει ότι κάθε χρόνο μένουν κενές χιλιάδες θέσεις εκπαίδευσης στις γερμανικές επιχειρήσεις και τονίζει ότι "οι πόρτες είναι ανοιχτές για τους νέους του Νότου, με τη δυνατότητα να παραμείνουν και ως επαγγελματίες, ακόμη και με διπλή υπηκοότητα".

Αναφέρεται δε στην ιστοσελίδα της γερμανικής κυβέρνησης "www.make-it-in-Germany.com" ("Κατάφερέ τα στη Γερμανία"), η οποία λειτουργεί ως βασικός κόμβος για την ενημέρωση γύρω από τα προγράμματα.
- See more at: http://www.sigmalive.com

30/6/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

 

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin