Saturday, June 15, 2013

ΝΔ: Η μαύρη οθόνη συμβολίζει το τέλος της αδιαφάνειας

Τα δύσκολα και πολύπλοκα ζητήματα απαιτούν δύσκολες και γενναίες αποφάσεις, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου, για το ζήτημα της ΕΡΤ, σημειώνοντας πως «ο Πρωθυπουργός κλήθηκε να λύσει ένα Γόρδιο δεσμό».
«Όμως ό,τι δε λύεται, κόπτεται» πρόσθεσε η κ. Ασημακοπούλου, συμπληρώνοντας πως «η εικόνα της "μαύρης οθόνης" της ΕΡΤ συμβολίζει το τέλος της εποχής της αδιαφάνειας, της αναξιοκρατίας και της διαφθοράς».



Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κάνει λόγο για μύθους, που, όπως λέει, καλλιεργούνται συστηματικά και μονόπλευρα τα τελευταία 24ωρα από τα γνωστά κέντρα υπεράσπισης των προνομίων και του «βολέματος» των ολίγων και καταπέφτουν.

«Η νέα δημόσια τηλεόραση που θα λειτουργήσει άμεσα θα σηματοδοτήσει την απαρχή της επικράτησης της διαφάνειας, της αξιοκρατίας, της δικαιοσύνης και της ισότητας» καταλήγει. 

www.zougla.gr
15/6/13
--
-

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Αν είναι δυνατόν να αναμασάνε Έλληνες και ξένοι, πολύξεροι της δημοσιογραφίας, τέτοια είδηση για την δήθεν κατοχύρωση του domain nerit.gr.  Είναι σε .gr και υπόκειται στην έγκριση της ΕΕΤΤ (ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ & ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ) του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.  Συνεπώς, για προφανείς λόγους ημερομηνιών, δεν θα εγκριθεί. Σε τι κόσμο απευθύνεται αυτή η είδηση. Σε άσχετους ή σε αποβλακωμένους?

1 comment:

  1. Για το ζήτημα της ΕΡΤ, θέση πήρε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.....

    Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του ανέφερε:

    «Όλοι μας γνωρίζουμε ότι η πατρίδα μας διέρχεται τα τελευταία χρόνια μία βαθύτατη κρίση, η οποία έλαβε τη μορφή υπαρξιακής αγωνίας και την έφερε στο χείλος του γκρεμού. Η Ελλάδα μόλις ένα χρόνο από σήμερα, παρά τις οδυνηρές θυσίες στα εισοδήματα των πολιτών, βρισκόταν ένα βήμα πριν από την έξοδο από το ευρώ και τις ολέθριες συνέπειες που αυτή θα επέφερε. Χάρη στην αποφασιστικότητα και στην προώθηση των μεταρρυθμίσεων από τη σημερινή κυβέρνηση, η κατάσταση αυτή αντιστράφηκε, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα. Στη δύσκολη αυτή πορεία οφείλουμε όλοι να μην υποκύψουμε στις σειρήνες του λαϊκισμού και να στηρίξουμε τις μεγάλες αλλαγές. Η Ελλάδα χρειάζεται μία ισχυρή δημόσια τηλεόραση που να αποτελεί πρότυπο ενημέρωσης. Δεν χρειάζεται μία κρατική τηλεόραση που να σηματοδοτεί ό,τι ακριβώς πρέπει να αλλάξει στον τόπο. Ούτως ή άλλως, οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και τομές είναι η απαραίτητη συνθήκη για να επιβιώσει η πατρίδα».
    http://www.defencenet.gr
    15/6/13

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin