Wednesday, June 5, 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΕΞ: Απάντηση Εκπροσώπου ΥΠΕΞ Κ. Κούτρα σε ερώτηση σχετικά με περιστατικό άρνησης εισόδου στη χώρα μας δημοσιογράφου εφημερίδας Dvevnik των Σκοπίων

Τετάρτη, 05 Ιούνιος 2013
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με περιστατικό άρνησης εισόδου στη χώρα μας δημοσιογράφου εφημερίδας Dvevnik των Σκοπίων, ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κούτρας ανέφερε τα εξής:

Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό άρνησης εισόδου στη χώρα μας δημοσιογράφου της εφημερίδας Dvevnik των Σκοπίων, ο επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια, Πρέσβης Θ. Λαλάκος, συναντήθηκε, σήμερα, με τον Υπουργό Εξωτερικών της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας και εξέφρασε την ενόχληση της Ελλάδος για τις διαστάσεις που έχει λάβει στη γειτονική χώρα ένα θέμα που άπτεται αποκλειστικά της ελληνικής εσωτερικής έννομης τάξης.

Μετά την ανωτέρω συνάντηση αλλά και σχετική επικοινωνία που είχε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος με τον ομόλογό του Νίκολα Πόποσκι, το θέμα θεωρείται λήξαν.

5/6/13
---
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin