Tuesday, July 2, 2013

Νεκροί οι δύο δραπέτες των φυλακών Τρικάλων σε ανταλλαγή πυρών με ανδρες των ΕΚΑΜ

Νεκροί σε ανταλλαγή πυρών με ανδρες των ΕΚΑΜ έπεσαν δύο από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, που εντοπίστηκαν στην περιοχή Κόνισκα της Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο εντοπισμός των Αλβανών κακοποιών έγινε με τη βοήθεια θερμικής κάμερας. Πρόκειται για τους δύο δράστες της δολοφονίας του αστυνομικού στο Δίστομο.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκηνυγητό για την σύλληψη ενός τρίτου δραπέτη, ενώ δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν στο επεισόδιο της ανταλλαγής των πυροβολισμών, συνεπλάκησαν και οι υπόλοιποι δραπέτες από τις φυλακές των Τρικάλων.


Τις τελευταίες ημέρες οι αστυνομικοί είχαν εστιάσει τις έρευνες τους στη συγκεκριμένη περιοχή, αξιοποιώντας πληροφορίες από διαφορετικές πηγές.
 http://www.ethnos.gr
2/7/13

1 comment:

  1. Αιματηρή συμπλοκή στην Αιτωλοακαρνανία...

    Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ στην Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας μεταξύ ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας και ομάδας των δραπετών Τρικάλων, με επικεφαλής τον Μάριο Κόλα.

    Συγκεκριμένα, δύο εκ των διαβόητων κακοποιών έπεσαν νεκροί από τα πυρά της αστυνομίας, η οποία από το απόγευμα είχε βρεθεί στα ίχνη τους και έστησε ενέδρα για τη σύλληψή τους.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δύο από τους δραπέτες κατάφεραν να διαφύγουν, μέσα στον καταιγισμό των πυροβολισμών, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την εξουδετέρωσή τους.

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες στις οποίες συμμετέχουν άνδρες της ΟΠΚΕ, της αντιτρομοκρατικής και των ΕΚΑΜ στην ευρύτερη περιοχή της Ορεινής Ναυπακτίας, καθώς λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ η αστυνομία έστησε ενέδρα και εξουδετέρωσε δύο από τους δραπέτες των Τρικάλων.


    Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η ταυτότητα των νεκρών, ορισμένοι από αυτούς είχαν εμπλακεί στην αιματηρή συμπλοκή στα Ίσθμια Κορινθίας, όπου είχε πέσει νεκρή μια 25χρονη κοπέλα και στην εν ψυχρώ δολοφονία του αστυνομικού στο Δίστομο.

    Σε λίγο περισσότερα... http://www.zougla.gr/greece/article/ematiri-simploki-sti-nafpaktia
    2/7/13

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin