Wednesday, September 25, 2013

Οι φωτογραφίες της ημέρας. - Ειδήσεις με φωτογραφίες (25-9-13)


1. Πολλά ελληνικά ΜΜΕ αναμετέδωσαν  την συνέντευξη της Radmila Sekerinska, αντιπροέδρου της σοσιαλδημοκρατικής αντιπολίτευσης της ΠΓΔΜ. Στην συνέντευξή της κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Νικόλα Γκρουέφσκι ότι δεν θέλει να λύσει το πρόβλημα που έχει η "Αθήνα" με το συνταγματικό όνομα της πΓΔΜ. Αναφέρει μερικά ελληνικά ιστολόγια που αναμετέδωσαν την συνέντευξη και παρατηρεί ότι η κ. Radmila Sekerinska (SDSM) δίνει επιχειρήματα στην Ελλάδα.
----
ΣΧΕΤΙΚΑ:

Οι ξένοι διπλωμάτες την αποκαλούν FYROM. Έλληνες επιμένουν στο δήθεν συνταγματικό της όνομα.

Шекеринска е нова миленичка на грчките медиуми...

-----------------------------------

  2. Ο ΥΠΕΞ της πΓΔΜ, Νικόλα Ποπόσκι, στην 68η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ: Η Ελλάδα παρανομεί ..... δεν εφαρμόζει την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης.

-----------

 3. Συνάντηση αύριο, 26/9/13, του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον Σκοπιανό ομόλογό του στο περιθώριο της 68ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

----------------


4. Φωτογραφία κατά την υποδοχή των συμμετεχόντων στην 68η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ με τον Νικόλα Γκρουέφσκι και τις συζύγους τους.


 

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin