Thursday, November 21, 2013

Μητσοτάκης: Η τρόικα έθεσε θέμα διαθεσιμότητας για μετά το 2014. -Έθεσαν το θέμα και "μπορεί" να επανέλθουν στο μέλλον. (VIDEO)

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης επιβεβαίωσε το κλείσιμο του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας ενώ υποστήριξε πως η τρόικα έβαλε στο τραπέζι των συζητήσεων την επέκταση της διαθεσιμότητας τα επόμενα έτη...

Το θέμα της συνέχισης της διαθεσιμότητας και μετά το 2014 έθεσε η τρόικα στην ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως σημείωσε, η κυβέρνηση αντιστάθηκε, όμως το γεγονός παραμένει πως οι δανειστές έθεσαν το θέμα και μπορεί να επανέλθουν στο μέλλον.
Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επιβεβαίωσε το «λουκέτο» στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας.

«Δεν είναι κάτι εύκολο οι απολύσεις στο Δημόσιο, αλλά η κυβέρνηση θα το αντέξει» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, και πρόσθεσε πως η κοινωνία άντεξε με πολύ πόνο 1.000.000 απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, η χώρα έχει δεσμευτεί για 15.000 απολύσεις στο Δημόσιο μέχρι τα τέλη του 2014 που θα γίνουν, αλλά στη θέση τους θα προσληφθούν υπάλληλοι με συγκεκριμένα προσόντα μέσω ΑΕΠ.

Σχετικό θέμα: Απολύσεις με «ξαφνικό θάνατο»
efsyn.gr 
21/11/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:
 ---------------

Εισαγγελέας Φλωρίδης: Ένας από την Τρόικα είναι ψυχικά ανισόρροπος. -«Με Δεύτερη Μικρασιατική Καταστροφή θα Ισοδυναμούν Πιθανοί Μαζικοί Πλειστηριασμοί»

----

Video skai.gr, 21/11/13

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin