Wednesday, November 6, 2013

Ταχεία αποχώρηση της τρόικας επιθυμεί η κυβέρνηση. Ώστε να επέλθει κοινωνική ηρεμία και ομαλότητα.

Στη συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου, εκφράστηκε η άποψη πως η διαπραγμάτευση με τους εκπροσώπους των δανειστών θα πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να επέλθει κοινωνική ηρεμία και ομαλότητα. 

Γρήγορες διαπραγματεύσεις, άμεση αποχώρηση τρόικας, όχι νέα οριζόντια μέτρα. Αυτό επιθυμεί η κυβέρνηση, όπως φέρεται να εκφράστηκε κατά τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, ανάμεσα στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, με την ευκαιρία της έναρξης των νέων διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Σύμφωνα λοιπόν, με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, στη συνάντηση εκφράστηκε η άποψη πως η διαπραγμάτευση θα πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να επέλθει κοινωνική ηρεμία και ομαλότητα. Παράλληλα, τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συμφώνησαν πως δεν πρέπει να ληφθούν νέα οριζόντια μέτρα.

Παράλληλα, κύκλοι του ΠΑΣΟΚ επισήμαναν ότι όσον αφορά τον ενιαίο φόρο ακινήτων θα πρέπει να υπάρξει περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη. Για το θέμα των αμυντικών βιομηχανιών η θέση του κ. Βενιζέλου παραμένει πως θα πρέπει να έχουν και εξαγωγικό χαρακτήρα και η εκκαθάριση να πραγματοποιηθεί εν λειτουργία.
efsyn.gr
6/11/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:


No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin