Tuesday, August 8, 2017

Μερικές δεκάδες μετανάστες και πρόσφυγες θα έρθουν από τη Γερμανία

Μερικές δεκάδες μετανάστες και πρόσφυγες
Για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που θα επιστρέψουν από τη Γερμανία στην Ελλάδα μίλησε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας. Μεταξύ άλλων ο υπουργός σημείωσε πως στην Ελλάδα υπάρχουν σήμερα 50.000 πρόσφυγες και μετανάστες ενώ η επανεισδοχή προσφύγων από τη Γερμανία είναι συμβολική και αφορά μερικές δεκάδες ανθρώπους.


Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Μουζάλας σημείωσε: «Από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες ένας αριθμός θα μείνει στη χώρα μας. Θέλουμε να περπατήσουμε στο μέλλον μαζί τους. Ξεκινάμε μία διαδικασία ένταξης πολύ δύσκολη αλλά θα τα καταφέρουμε».

Αναφορικά με το ζήτημα της επαναπροώθησης προσφύγων από την Γερμανία ο κ. Μουζάλας σημείωσε: «Είναι κάτι που έχω πει εδώ και 4 μήνες. Έδωσα δύο συνεντεύξεις στη Γερμανική τηλεόραση και σήμερα αντιμετωπίζω μία οξύτατη κριτική για πράγματα που έχω εδώ και πάρα πολύ καιρό πει. Θα εφαρμόσουμε συμβολικά την συνθήκη του Δουβλίνου κάτι το οποίο σημαίνει πως ο αριθμός θα είναι πολύ μικρός, λίγων δεκάδων ανθρώπων μέσα στους επόμενους μήνες».
 [newsbeast.gr]
8/8/17

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin