Friday, July 6, 2012

Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α.

ΓΡΑΦΕΙ Ο Β.Α. Κόκκινος
Όποιος διαβάσει στο διαδίκτυο τους μυστικούς διαλόγους Καραμανλή και Ομπάμα, όσες επιφυλάξεις και αν έχει για την πιστότητα του περιεχομένου τους, αποκομίζει τη βεβαιότητα, ότι η ηγεσία των Η.Π.Α., με τη συναίσθηση της υπερδυνάμεως του πλανητάρχη, αξιώνει από την Ελλάδα να συμμορφώνεται προς τις υποδείξεις της και να μην επιχειρεί ανοίγματα προς κράτη, που δεν ανήκουν στο ΝΑΤΟ. 

Οι προπαρασκευαστικές πράξεις δολοφονίας του Κ. Καραμανλή από αγνώστους πράκτορες, για τις οποίες διεξάγεται τακτική ανάκριση, ενισχύουν την υπόνοια ή και την βεβαιότητα πολλών Ελλήνων, ότι οι εμπρησμοί σε όλη την Ελλάδα το θέρος του 2007, αλλά και αυτοί του κέντρου των Αθηνών το 2008 ήσαν έξωθεν οργανωμένοι και τηλεκατευθυνόμενοι, με σκοπό την πολιτική αποσταθεροποίηση της χώρας και την τιμωρία της Κυβερνήσεώς της και ιδιαίτερα του πρωθυπουργού της. 

Αποδόθηκε στον Κίσσινγκερ η δήλωση ότι «Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».

Η δήλωση αυτή την οποία ανέφερε ο δικηγόρος Θ. Σταυρόπουλος σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε στην «Ελευθεροτυπία» το 1987, ως γενομένη το 1973, αναδημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Νέμεσις» το 1997. Το περιοδικό αυτό ανέφερε ως πηγή του το φύλλο της εφημερίδος «Turkish Daily News» της 17.2.97 και έλεγε ότι αυτή έχει εξαφανισθεί. Περαιτέρω επιβεβαιώθηκε από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου π. Γ. Μεταλληνό, ως λεχθείσα από τον αείμνηστο Παύλο Μπακογιάννη σε γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό το 1974. Διαψεύσθηκε όμως από επιστολή του Κίσσινγκερ σε απάντηση ερωτήματος του δημοσιογράφου και διευθυντού του Οικονομικού Ταχυδρόμου Ιωάννου Μαρίνου, ο οποίος μάλιστα δια του συναδέλφου του κ. Κούρκουλα ανακάλυψε ότι το φύλλο της ανωτέρω τουρκικής εφημερίδας υπάρχει και δεν αναφέρει τη δήλωση, που είχε αναγράψει το περιοδικό «Νέμεσις».

Είναι αλήθεια ότι λογικώς είναι αδύνατον ένας διπλωμάτης των ικανοτήτων και της ευφυΐας του Κίσσινγκερ να διατυπώσει μια τέτοια δήλωση δημόσια, έστω κι αν την επίστευε. Εν τούτοις οι Αμερικανοί έχουν κάνει τόσα σφάλματα, που ευλόγως οι πολίτες διαφόρων κρατών τους έχουν δαιμονοποιήσει μέχρι του σημείου να αμφιβάλλουν και για ορισμένα ιστορικά γεγονότα. Για παράδειγμα, υποστηρίζεται, ότι η επίθεση των Ιαπώνων στο Περλ Χάρμπορ μπορούσε να αποτραπεί και σκοπίμως δεν αποτράπηκε, για να πεισθεί η κοινή γνώμη των Η.Π.Α. ότι πρέπει οι Ένοπλες Δυνάμεις τους να επέμβουν στο Β΄ παγκόσμιο πόλεμο κατά του Άξονα Ιαπωνίας, Γερμανίας, Ιταλίας. 

Αλλά και το σχετικώς πρόσφατο γεγονός της καταρρίψεως των Διδύμων Πύργων έχει δημιουργήσει πολλές υπόνοιες, όχι μόνον διότι οι πιλότοι είχαν εκπαιδευθεί στις Η.Π.Α. και ειδικευθεί μόνον στην απογείωση, αλλά και διότι λίγες ημέρες μετά το συμβάν η Αμερικανική Κυβέρνηση επέτρεψε σε 20 περίπου Άραβες, μεταξύ των οποίων ήταν και ένας αδελφός του Μπιν Λάντεν και άλλοι συγγενείς του, να αναχωρήσουν από τις Η.Π.Α. Περαιτέρω αμφισβητείται από τη διεθνή κοινή γνώμη, αν οι επιθέσεις στο Ιράκ και το Αφγανιστάν ωφέλησαν την υπόθεση της ειρήνης και τα συμφέροντα των Η.Π.Α.

Ανεξαρτήτως τούτων όμως, συμπτωματικώς και περιέργως, παρατηρείται σταδιακή εφαρμογή της συνταγής, που εμπεριέχει η άνω δήλωση κατά του ελληνικού λαού και του Έθνους. Περίεργοι «ιστορικοί», που ανεφύησαν κατά τη σύγχρονη κρίσιμη εποχή, αποπειράθηκαν να ανασκευάσουν την ελληνική ιστορία λέγοντες, ότι οι Έλληνες της Μικράς Ασίας το 1920 δεν εξοντώθηκαν από τους Τούρκους, αλλά υπέστησαν τις συνέπειες του «συνωστισμού» τους στην προκυμαία της Σμύρνης! Ότι δεν υπήρχαν κρυφά σχολεία στην Ελλάδα και επομένως οι Ελληνόπαιδες εξεμάνθαναν την ελληνική γλώσσα σε «κολλέγια» των Τούρκων. Δεδομένου ότι αυτοί δεν διατηρούσαν σχολεία για τις μειονότητες της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.
Περαιτέρω αιφνιδίως πληροφορηθήκαμε ότι στην Αμερική, η θεά Αθηνά της αρχαιότητος αποκαλείται συστηματικώς «Μαύρη Αθηνά», εμφανίζεται δε σε φωτογραφίες και αναπαραστάσεις ως Αφρικανή, για να ενισχυθεί προφανώς η αυθαίρετη άποψη ορισμένων Αμερικανών, ότι οι Έλληνες κατάγονται εξ Αφρικής! 

Από το 1989 κύματα λαθρομεταναστών εισήλθαν στην Ελλάδα, όχι μόνον από την Αλβανία και τη Βουλγαρία, αλλά και από την Αφρική και την Ασία. Οι περισσότεροι τούτων είναι μουσουλμάνοι και έρχονται δια της Τουρκίας, με σκοπό την εγκατάστασή τους στην Ελλάδα. Δεδομένου όμως ότι αυτοί έχουν υπεργεννητικότητα, ενώ οι Έλληνες υπογεννητικότητα, δια των λαθρομεταναστών επιτυγχάνεται ταχύτατα η αλλοίωση του πληθυσμού και της ελληνικής γλώσσης. Διότι σ΄ αυτήν συμβάλλουν και τα ελληνικά ΜΜΕ, τα οποία μεταδίδουν περισσότερα αγγλικά και αμερικανικά τραγούδια και ολιγότερα ελληνικά, χρησιμοποιούν δε το αγγλικό λεξιλόγιο. 

Με την είσοδο της Ελλάδος στην Ε.Ε., η χώρα μας υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει τις παραδοσιακές καλλιέργειες καπνού, βάμβακος, σιτηρών, σταφυλιών, ελαιοκάρπου κλπ. και να υιοθετήσει νέες, χωρίς καμμία βοήθεια από τους γεωπόνους του υπουργείου Γεωργίας. Η πλημμελής διάθεση των επιδοτήσεων της Ε.Ε. από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, συνέβαλαν στην εγκατάλειψη των καλλιεργειών, δια των οποίων η Ελλάδα επεβίωσε από της συστάσεως του ελληνικού κράτους. Ομοίως οι αθρόοι διορισμοί νέων στις ΔΕΚΟ από το ΠΑΣΟΚ ερήμωσαν την ελληνική ύπαιθρο, συγχρόνως δε επιβάρυναν την οικονομία δια της συνάψεως δανείων για τη μισθοδοσία των νεοδιοριζομένων.

Ο Γ. Παπανδρέου, ων συγχρόνως και υπήκοος των Η.Π.Α., όπου έχει γεννηθεί και σπουδάσει, ανήλθε στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ με τη διαβεβαίωση προς το λαό ότι «υπάρχουν χρήματα», ότι η Ελλάδα θα δυνηθεί να ανταποκριθεί στις δανειακές υποχρεώσεις της και ότι δεν πρόκειται να προσφύγει στο Δ.Ν.Τ., διότι όποια χώρα ζήτησε τη βοήθειά του, καταστράφηκε.

Με τις προεκλογικές επαγγελίες του επέτυχε να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό και να αναλάβει την εξουσία. Στην συνέχεια δε κατηγορούσε τους μεν Έλληνες ως διεφθαρμένους, τη δε οικονομία ως πνέουσα τα λοίσθια, με αποτέλεσμα  η Ελλάδα να δυσκολευθεί να συνάψει δάνεια από τις ελεύθερες αγορές και να απευθυνθεί στην Τρόικα και το Δ.Ν.Τ., την υπαγωγή στο οποίο είχε ζητήσει κρυφίως ο Γ. Παπανδρέου από τον Στρος Καν, προ των εκλογών. Να σημειωθεί ότι όλες οι ευρωπαϊκές εφημερίδες αμερικανικών συμφερόντων κατηγορούσαν την Ελλάδα για την οικονομία της και έλεγαν ότι είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. 

Όλες οι εκθέσεις του αμερικανικού προξενείου της Βορείου Ελλάδος αναφέρουν ψευδώς ότι στην Ελλάδα υπάρχουν σλαβικές μειονότητες, με σλαβική συνείδηση. Ενώ είναι γνωστό ότι η κατηγορία αυτή των ξενογλώσσων εγκατέλειψαν την Ελλάδα μαζί με τον ηττηθέντα Δ.Σ.Ε., του οποίου αποτελούσαν σημαντικό τμήμα. Οι δε κατοικούντες στην Ελλάδα ελάχιστοι σλαβόφωνοι έχουν ελληνική συνείδηση και αγωνίσθηκαν υπέρ της ελληνικής πατρίδος.

Είναι αληθές ότι οι Αμερικανοί μας βοήθησαν να αντιμετωπίσουμε την ξενοκίνητη ανταρσία και να διατηρήσουμε την ελευθερία μας και τη δημοκρατία. Ωστόσο ενώ γνωρίζουν ότι οι Έλληνες είναι πιστοί σύμμαχοί τους, παραβλέπουν τα συμφέροντα της Ελλάδας υπέρ των Σλάβων και βοηθούν σκανδαλωδώς τους Σκοπιανούς. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο Γεώργιος Παπανδρέου είχε πληροφορηθεί την επικείμενη αναγνώριση των Σκοπίων από τους Αμερικανούς και  δεν προειδοποίησε την κυβέρνηση Καραμανλή ούτε βοήθησε για την αποτροπή αυτής της αναγνωρίσεως. 

Ενόψει όλων τούτων, τα εξοντωτικά οικονομικά μέτρα, που αποδέχθηκαν με μεγάλη ευκολία ο Γ. Παπανδρέου και Γ. Παπακωνσταντίνου, τείνουν στην οικονομική εξουθένωση των Ελλήνων και δι΄ αυτής στην εξαφάνιση της ελληνικής φυλής. Θα έλεγε δε κανείς ότι εμπίπτουν στο συνταγολόγιο της δηλώσεως Κίσσινγκερ. Άλλο ζήτημα ότι οι δανειστές μας θα πρέπει να λάβουν τα χρήματά τους. Όχι όμως με τοκογλυφικό τόκο και σε ασφυκτικά χρονικά όρια, τα οποία είχαν αποδεχθεί οι άνω δύο αρμόδιοι του ΠΑΣΟΚ δια των Μνημονίων.
Ο ρόλος του πλανητάρχη προϋποθέτει την εφαρμογή ηθικών αρχών και κανόνων. Τότε εμπνέει την εμπιστοσύνη και τη φιλία στους λαούς. Το αίμα χωρίζει και δεν ενώνει αυτούς. 

Οι ηγήτορες των Η.Π.Α. πρέπει να σκέπτονται ότι δεν είναι ποτέ αιώνιοι, ούτε ανεύθυνοι. Έστι δε δίκης οφθαλμός ος τα πανθ΄ορά.

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin