Saturday, August 4, 2012

«Μίλησε» το DNA - Εν αναμονή ανακοινώσεων από την ΕΛ.ΑΣ

Ο 20χρονος Πακιστανός που προσήχθη σήμερα το πρωί στην Ασφάλεια είναι τελικά ο δράστης της ειδεχθούς κακοποίησης της 15χρονης στην Πάρο, καθώς ταυτοποιήθηκαν και τα δύο δείγματα DNA του νεαρού άνδρα. Αναμένονται ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.
Τα δείγματα του DNA που είχαν ληφθεί από τον 20χρονο ήταν ίδια με αυτά που είχαν βρεθεί στο σώμα και στα ρούχα της 15χρονης μαθήτριας.

Ο 20χρονος είχε προσαχθεί σήμερα το πρωί στην Ασφάλεια Αττικής, ως βασικός ύποπτος για την επίθεση στην 15χρονη κοπέλα.
Οι αξιωματικοί είχαν εστιάσει την προσοχή τους σε 20χρονο Πακιστανό, ο οποίος σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο εργοδότης του, έξι ημέρες μετά το περιστατικό με την 15χρονη μαθήτρια του ζήτησε να τον πληρώσει για να φύγει από το νησί και στην συνέχεια εξαφανίστηκε.
Σε λίγη ώρα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ., ενώ για το ίδιο θέμα ενδέχεται να κάνει δηλώσεις και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.
Εν τω μεταξύ, η 15χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικό με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας της σταθερά ελεγχόμενη.

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin