Wednesday, September 12, 2012

Κουβέλης: Κανένα μέτρο δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε διαλυμένη κοινωνία

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και των αρχηγών του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου και της ΔΗΜΑΡ Φωτη Κουβέλη.
Πρώτος εξήλθε του Μεγάρου Μαξίμου ο κ. Κουβέλης, που δήλωσε ότι η διαπραγμάτευση συνεχίζεται και πως ο ίδιος εμμένει στα όσα έχει διατυπώσει για το θέμα των μέτρων η ΔΗΜΑΡ.

«Πρέπει να αντιληφθεί η τρόικα και οι Ευρωπαίοι εταίροι ότι κανένα μέτρο δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε μια διαλυμένη κοινωνία» τόνισε στη συνέχεια απευθυνόμενος προς την τρόικα.



Ως προς τις ρυθμίσεις στις εργασιακές σχέσεις στον ιδιωτικό τομέα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ανέφερε ότι δεν μπορούν, τα όσα φέρεται να ζητά η τρόικα, «να εφαρμοστούν περαιτέρω στα ήδη αποσαρθρωμένα εργασιακά δικαιώματα» ενώ τέλος, για τις απολύσεις στο δημόσιο που επίσης φέρεται να ζητά η τρόικα, ο κ. Κουβέλης επανέλαβε ότι για το θέμα της μείωσης του δημόσιου τομέα θα πρέπει να γίνουν αξιολογήσεις των φορέων, αλλά και ότι οι συνταξιοδοτήσεις των δημοσίων υπαλλήλων είναι υπερδιπλάσιες από τον αριθμό που έχει ζητηθεί να μειωθούν.

express gr
12/9/12

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin