Thursday, October 25, 2012

Νέος κύκλος κινητοποιήσεων των Μηχανικών μέχρι τις 4 Νοεμβρίου

Νέο κύκλο κινητοποιήσεων των διπλωματούχων μηχανικών αποφάσισε η Διοικούσα Επιτροπή ΤΕΕ, με εισήγηση του προέδρου ΤΕΕ Χρήστου Σπίρτzη. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε ο κύκλος των κινητοποιήσεων του ΤΕΕ και των διπλωματούχων μηχανικών, που έχει αποφασιστεί μέχρι την εθνική εορτή του «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού της 28ης Οκτωβρίου να συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012.
Στο μεταξύ το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012 θα συνεδριάσει η κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ στην Αθήνα, προκειμένου να πάρει καθοριστικές αποφάσεις και να χαράξει τις κεντρικές κατευθύνσεις για την πορεία των κινητοποιήσεων.
Στην αιχμή των κινητοποιήσεων προβλέπεται μέχρι τις 4 Νοέμβρίου 2012 η συνέχιση της αναστολής λειτουργίας όλων των υπηρεσιών εξυπηρέτησης του ΤΕΕ και των υπηρεσιών της Τράπεζας Πληροφοριών. Επίσης για το ίδιο διάστημα η συνέχιση της αποχής όλων των εκπροσώπων και των μελών του ΤΕΕ, (διπλ. μηχανικοί δημοσίου, εργολήπτες, μελετητές, μισθωτοί, ελεύθεροι επαγγελματίες), από όλες τις επιτροπές, τα συμβούλια και τις τεχνικές εκπροσωπήσεις σε όλη τη χώρα. Το ΤΕΕ τονίζει ότι «οι κινητοποιήσεις αποτελούν απάντηση στην συνεχιζόμενη κυβερνητική αδιαλλαξία, εφαρμογής νέων αντιαναπτυξιακών και ισοπεδωτικών μέτρων και στοχεύουν στην ανατροπή της αδιέξοδης πολιτικής του Μνημονίου, της επίκλησης των διαρθρωτικών αλλαγών, της μετατροπής της Χώρας σε ειδική οικονομική ζώνη, του αδιεξόδου, της φτώχειας, της ανεργίας».
http://portal.tee.gr/
-------

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin