Wednesday, October 17, 2012

Ρωσική έφοδος και έντονο παρασκήνιο στο διαγωνισμό για τη ΔΕΠΑ

Σε φάση έντονων διεργασιών, με κινήσεις ιδιαίτερης γεωπολιτικής σημασίας, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, έχει μπει πλέον η διαδικασία πώλησης της ΔΕΠΑ. Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται προχωρούν στη συγκρότηση των κοινοπρακτικών σχημάτων, ενόψει της κατάθεσης μη δεσμευτικών προσφορών. Κομβικός ο ρόλος της Gazprom και των Ιταλικών ENI και EDISON.
Στις 5 Νοεμβρίου, σύμφωνα με την προκήρυξη του ΤΑΙΠΕΔ, οι εταιρείες οι οποίες, στην πρώτη φάση της διαδικασίας, είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εξαγορά των μετοχών της ΔΕΠΑ που κατέχει το ελληνικό δημόσιο, θα πρέπει να καταθέσουν μη δεσμευτικές οικονομικές προσφορές. .......Ρωσική έφοδος και έντονο παρασκήνιο στο διαγωνισμό για τη ΔΕΠΑ

1 comment:

  1. Παράταση δυο εβδομάδων για την αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ και του ΟΠΑΠ....

    Νέα παράταση δίνεται, σύμφωνα με πηγές του ΤΑΙΠΕΔ, στην προθεσμία κατάθεσης των δεσμευτικών προσφορών από τους υποψήφιους επενδυτές που μετέχουν στους διαγωνισμούς για την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ και της ΔΕΠΑ/ΔΕΣΦΑ.

    Λόγω των διοικητικών αλλαγών και του χρόνου που απαιτείται (προχθές τοποθετήθηκε επικεφαλής ο Στ. Σταυρίδης και αναμένεται η επικύρωση της τοποθέτησης από τη Βουλή), η προθεσμία για την κατάθεση των προσφορών για τον ΟΠΑΠ μετατίθεται στις 22 Απριλίου αντί για τις 5 Απριλίου και για τη ΔΕΠΑ από τις 12 στις 29 Απρίλιου.

    http://olympia.gr/2013/03/13/
    13/3/13

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin