Friday, December 28, 2012

Τασούλας: Ήμουν ανθρωπάκι – αποφάσισα να μην είμαι πια ανθρωπάκι

«Ανθρωπάκι» χαρακτήρισε τον εαυτό του στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τασούλας σε μια έκρηξη αυτοκριτικής.
«ΝΔ και ΠΑΣΟΚ διαφθείρανε ένα μέρος του κόσμου» πρόσθεσε ο κ. Βαρεμένος.

Ήμουν ανθρωπάκι γι’ αυτό δεν αντέδρασα με όσα συνέβαιναν στο παρελθόν τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τασούλας εξηγώντας ότι θεωρούσε ότι δεν παλευόταν ο ανταγωνισμός των παροχών. «Αποφάσισα να αντιμετωπίσω όσα εκ πρώτης όψης δεν παλεύονται, γι΄αυτό αποφάσισα να μην είμαι ανθρωπάκι πια, κι ας είμαι αντιπαθής» δήλωσε.



«Αυτά που έλεγα ότι δεν παλεύονται τρία χρόνια πριν, δεν καταδέχομαι πια να μη τα παλεύω και να κολακεύω» τόνισε ο κ. Τασούλας, ενώ πρόσθεσε ότι το πολιτικό προσωπικό δεν άσκησε την ηγετική του ευθύνη.

«Ένα ποσοστό
από τη μαγεία του λαϊκισμού και της κολακείας, της γενίκευσης, του χαϊδέματος υπάρχει ακόμα σε άλλα κόμματα» σημείωσε, απευθύνοντας έκκληση «να φύγουμε από τη μαγεία του λαϊκισμού και να περάσουμε στη μαγεία της ευθύνης». «Και στο κόμμα μου υπάρχουν τέτοιοι θύλακες λαϊκισμού» σχολίασε δε, παρατήρησε όμως ότι «η ΝΔ μπήκε σε ένα σκάφος για να τα σώσει και με εντολή του ελληνικού λαού ο Σαμαράς αλλάζει την εικόνα της Ελλάδας. Να αλλάξουμε όμως και στο εσωτερικό, να μην φοβόμαστε τα πράγματα που δεν παλεύονται  όπως ο λαϊκισμός πριν τρία χρόνια» παρατήρησε.

«Δεν αντέξαμε να συντριβούμε γι΄ αυτό δεν είπαμε την αλήθεια μετά το ’81 γίναμε ένα είδος ΠΑΣΟΚ» δήλωσε επίσης ο βουλευτής της ΝΔ.

«Δεν είστε ανθρωπάκι, είστε αρμός ενός συστήματος που λειτούργησε (...) η ύβρις είναι ότι τώρα παριστάνετε τους σωτήρες, και ο λαός πρέπει να κάνει αυτοκριτική να αναρωτηθεί ποιους ψήφιζε τόσα χρόνια» δήλωσε από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος.

«ΝΔ και ΠΑΣΟΚ διαφθείρανε ένα μέρος του κόσμου» πρόσθεσε ο κ. Βαρεμένος.


Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/220420/tasoulas-imoun-anthropaki-apofasisa-na-min-eimai-pia-anthropaki-/#ixzz2GLLwQZv2
28/12/12

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin