Wednesday, May 29, 2013

Σιωπητήριο για τους ρωσικούς S-300 επιβάλει ο ισραηλινός πρωθυπουργός .... Μετά τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας

Να μην κάνουν δηλώσεις για τη Συρία και το ενδεχόμενο αποστολής ρωσικών πυραύλων στη χώρα ζήτησε ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου  όπως μετέδωσε την Τετάρτη ο δημόσιος ραδιοσταθμός του Ισραήλ.

Προηγήθηκαν δηλώσεις του Άμυνας της χώρας, Μοσέ Γιααλόν, οι οποίες θεωρήθηκαν απειλητικές έναντι της Μόσχας. Το Ισραήλ «ξέρει τι να κάνει» αν η Ρωσία παραδώσει συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας S-300 στη Συρία, είχε δηλώσει την Τρίτη ο Γιααλόν.

Σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, ο Γιααλόν υπαινίχθηκε με τον τρόπο αυτό ότι το Ισραήλ θα μπορούσε να εξαπολύσει νέες αεροπορικές επιδρομές, όπως έχει ήδη κάνει στις αρχές Μαΐου κοντά στη Δαμασκό με στόχο – σύμφωνα με ισραηλινούς αξιωματούχους – να εμποδίσουν μεταφορές όπλων στη λιβανέζικη Χεζμπολάχ.
29/5/13
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

2 comments:

  1. «Απαγορευτικό» Νετανιάχου στις δηλώσεις για Συρία....

    Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έδωσε εντολή στους υπουργούς του να μην κάνουν δηλώσεις για τη Συρία και την πιθανή αποστολή ρωσικών πυραύλων στη χώρα αυτή, μετέδωσε σήμερα ο δημόσιος ραδιοσταθμός του Ισραήλ........http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63835477
    29/5/3

    ReplyDelete
  2. Η Ρωσία θα εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της σε ό,τι αφορά την προμήθεια S-300 στη Συρία....

    Η Ρωσία θα εκπληρώσει τις συμβατικές δεσμεύσεις της σε ό,τι αφορά την προμήθεια στη Συρία αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων S-300, παρόλο που προς το παρόν δεν έχει πραγματοποιηθεί παράδοση στον παραγγελέα τέτοιων συστημάτων.

    Αυτή τη δήλωση έκανε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων «Ιντερφάξ» σήμερα Τετάρτη πηγή σε δομή, που σχετίζεται με την εξαγωγή εξοπλισμών.

    Η πηγή διέψευσε τα δημοσιεύματα μερικών ξένων ΜΜΕ ότι ο συριακός στρατός ήδη διαθέτει ρωσικά συστήματα S-300. «Επί του παρόντος, - υπογράμμισε, στη Συρία δεν υπάρχει ούτε ένα αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα S-300».

    http://greek.ruvr.ru/2013_05_29/114549912/
    29/5/13

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin