Friday, September 20, 2013

Τζ. Άιρονς: «Μην κρίνετε την Ελλάδα από έναν εξτρεμιστή».

Για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και την έκρυθμη κατάσταση στην Ελλάδα μίλησε ο Τζέρεμι Άιρονς στη συνέντευξη Τύπου με αφορμή τη νέα του ταινία. 

«Δεν μπορούμε να θεωρούμε ότι μια χώρα χαρακτηρίζεται συλλήβδην από ένα και μόνο περιστατικό, το οποίο είδαμε τις τελευταίες ημέρες στις εφημερίδες. Ναι, ασφαλώς υπάρχουν ηλίθιοι, οι οποίοι καλύπτονται κάτω από έναν πολιτικό τίτλο, ναι, δολοφονούν ανθρώπους μερικές φορές, ωστόσο τέτοια περιστατικά συμβαίνουν, δυστυχώς, ανά τον κόσμο», υποστήριξε ο Τζέρεμι Άιρονς στη συνέντευξη Τύπου με αφορμή τη νέα του ταινία «Νυχτερινό Τρένο για τη Λισαβόνα», η επίσημη πρεμιέρα της οποίας θα γίνει το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.


Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός χαρακτήρισε την Ελλάδα μια χώρα πανέμορφη, μ” έναν υπέροχο λαό και τόνισε ότι δεν πρέπει ολόκληρη η χώρα να κρίνεται από την πράξη ενός ηλίθιου εξτρεμιστή που σκότωσε έναν καλλιτέχνη.

Σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί γενικά, ο δημοφιλής ηθοποιός παραλλήλισε την Ευρώπη με ένα ελικόπτερο που πέφτει: «Η πτώση είναι δεδομένη. Ο ισχυρός της Ευρώπης (εν προκειμένω η Μέρκελ) που πιλοτάρει, προσπαθεί να το ρίξει με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Αν πέσει άσχημα, θα γίνει ζημιά σε όλους μας».

efsyn.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://www.efsyn.gr/?p=117201
20/9/13 
--

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin