Wednesday, September 4, 2013

Το τέλος μιας εποχής, η αρχή μιας νέας, μια απάντηση στον Δημήτρη Καζάκη.

Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να αναγκάζεται κανείς να απαντήσει στις αθλιότητες ενός ατόμου όπως ο Καζάκης.
Παρότι πολλές φορές στο παρελθόν έχει γράψει αναρίθμητους υπαινιγμούς αλλά και ανοικτές αθλιότητες ενάντια στο Άρδην, δεν απαντούσαμε γιατί θεωρούσαμε και θεωρούμε ανούσιες τις διαμάχες με άτομα ανάλογου ποιού. Ο άνθρωπος ανήκει σε άλλη κατηγορία.  Όμως είμαστε υποχρεωμένοι για μία πρώτη και τελευταία φορά να το κάνουμε, διότι το κίνημά μας βρίσκεται σε μία καμπή και το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών με τέτοιες λογικές, συνιστά προϋπόθεση για τη διαδικασία ωρίμανσης του. 

Οι κραυγές και οι εύκολες παρόλες της αρχικής φάσης, όταν πολιτικοί απατεώνες, διαταραγμένοι και άτομα με νηπιακή πολιτική σκέψη, βρισκόταν συχνά στο προσκήνιο, πλέον δεν μπορούν να πείσουν κανένα. Η κριτική λοιπόν στο ήθος και τις πρακτικές ατόμων σαν τον Καζάκη έχει παραδειγματικό χαρακτήρα. Αφορά το τέλος μιας ολόκληρης εποχής και την απαρχή μιας νέας. Γι’ αυτό και θεωρούμε πως αυτό μας το κείμενο αφορά στην πορεία του αντιμνημονιακού κινήματος, συνολικά, με αφορμή, απλώς, την πρόσφατη συκοφαντική εκστρατεία του Καζάκη εναντίον μας.

Σήμερα έχει επιτέλους καταστεί συνείδηση πως, εκτός από αντιστασιακή διάθεση και αγανάκτηση, απαιτείται επιτέλους φρόνημα, ήθος και προπάντων Λόγος, προκειμένου να ολοκληρώσουμε μια πορεία διαμόρφωσης ενός κινήματος απελευθέρωσης αυτού του τόπου.
Ας πιάσουμε όμως τα πράγματα από την αρχή............
............ολόκληρη η απάντηση με 15 σχόλια στο....ardin-rixi.gr
3/9/13

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin