Friday, November 1, 2013

Δημοκρατία Αρίστων τού Ελληνικού Λαού. Πρόταση Αυτοκυβέρνησης των Ελλήνων....

 Γεώργιος  Παύλος
Η Ελληνική Δημοκρατία επί της ουσίας  ευρίσκεται υπό κατάρευση. Ο Ελληνικός λαός έχει πολύπλευρα και πολυεπίπεδα τεθεί υπό διωγμόν στην ίδια του την πατρίδα. Η Ελληνική Δημόσια περιουσία λεηλατείται ενώ η ραχοκοκαλιά της Ελληνικής κοινωνίας αποσαθρώνεται οικονομικά, πολιτιστικά και πολιτικά.
Επείγει να λειτουργήσει το όλον σώμα τής απανταχού κοινωνίας των Ελλήνων ως Δημοκρατία του λαού και Δημοκρατία των  Αρίστων. Άριστοι είναι όσοι δεν έχουν ιδιοτέλεια και δεν υποτάσσουν το κοινό όφελος και συμφέρον στις όποιες δικές των συγκαλυμμένες η εμφανείς ιδιοτελείς επιδιώξεις.

Επείγει να σχηματιστεί απο την βάση τής Ελληνικής κοινωνίας  λειτουργική πρόταση πολιτικής αυτοοργάνωσης για να σωθεί η Ελλάδα. Η υπάρχουσα ιδεολογικοποιημένη πολιτική όλων των χρωμάτων και αποχρώσεων έχει παγιδευτεί η ίδια και ακολούθως παγιδεύει τον Ελληνικό λαό και αδυνατεί να αναμετρηθεί με τα μεγάλα εθνικά, κοινωνικά, οικονομικά και διεθνή ζητήματα που ευρίσκονται στην βάση της παρούσας Ελληνικής κρίσης........antifono.gr (31/10/13)

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin