Friday, November 1, 2013

Δένδιας: «Ο νόμος θα επιβληθεί κατά πάντων».

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης εξέφρασε την οδύνη του για το αιματηρό γεγονός που σημειώθηκε στο Νέο Ηράκλειο, όπου ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και εξέφρασε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για πάταξη τέτοιων περιστατικών.

Την οδύνη του εξέφρασε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας για το αιματηρό γεγονός που σημειώθηκε στο Νέο Ηράκλειο, όπου ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ενώ άλλοι δύο τραυματίστηκαν.

Παράλληλα εξέφρασε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για πάταξη τέτοιων περιστατικών.
«Ο νόμος θα επιβληθεί κατά πάντων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός.
efsyn.gr 
1/11/13
---

1 comment:

  1. Χρυσή Αυγή: «Σαμαράς και Δένδιας ένοχοι για τις δολοφονίες»...

    To γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής θεωρεί την κυβέρνηση Σαμαρά και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ένοχους και απολύτως υπεύθυνους για τις εν ψυχρώ δολοφονίες.

    To γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε ανακοίνωση για τη δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο και «απαιτεί την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης, τη σύλληψη των εγκληματιών και την παραδειγματική τους τιμωρία».

    Η ανακοίνωση αναφέρει:

    «Η κυβέρνηση Σαμαρά και ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Δένδιας προσωπικώς είναι ένοχοι και απολύτως υπεύθυνοι για τις αποψινές εν ψυχρώ δολοφονίες νέων Ελλήνων. Η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει επανειλημμένως αστυνομική φύλαξη για τα κατά τόπους γραφεία της, που είχαν χτυπηθεί και αποτελούσαν μόνιμους στόχους τρομοκρατών. Η κυβέρνηση όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά αφαίρεσε την ήδη υπάρχουσα αστυνομική προστασία που νομίμως διαθέταμε.

    »Ο άθλιος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ όχι μόνο επέτρεψε, αλλά υποκίνησε τις τρομοκρατικές ομάδες, που ανεξέλεγκτες απόψε εκτέλεσαν νέους συμπολίτες μας. Το μίσος της κυβέρνησης και των ΜΜΕ εις βάρος της Χρυσής Αυγής, όπως αυτό εκφράστηκε τον τελευταίο μήνα, όπλισε τα χέρια των δολοφόνων».

    http://www.efsyn.gr/?p=141940
    1/11/13

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin