Wednesday, November 13, 2013

«Έγκυρους πολιτικούς συνομιλητές» από την Ευρώπη ζητεί ο Βενιζέλος.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης άσκησε κριτική στους δανειστές για τον τρόπο που διαπραγματεύονται, ζητώντας τους να μην αγνοούν τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα που έχει να επιδείξει η Ελλάδα τους τελευταίους μήνες . 

«Εμείς δεν ζητάμε πολιτική διαπραγμάτευση αλλά έγκυρους πολιτικούς συνομιλητές για να κάνουμε μια οικονομική διαπραγμάτευση, που να καταλαβαίνουν τα πραγματικά δεδομένα και την δυναμική των αριθμών».


Το παραπάνω ανέφερε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή την ενημέρωση των μελών των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών της Βουλής για τις προτεραιότητες της Ελλάδας ενόψει της ανάληψης της Ευρωπαϊκής προεδρίας από την 1η Ιανουαρίου 2014.

Ουσιαστικά, ο κ. Βενιζέλος άσκησε κριτική στους δανειστές για τον τρόπο που διαπραγματεύονται, ζητώντας τους να μην αγνοούν τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα που έχει να επιδείξει η Ελλάδα τους τελευταίους μήνες.

«Η χώρα αδικείται από την συζήτηση που έχει ανοίξει για την οικονομική διαπραγμάτευση, η οποία υποτιμά τις θυσίες του ελληνικού λαού, ενώ κάνει πως αγνοεί τα δημοσιονομικά επιτεύγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.
efsyn.gr 
13/11/13

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin