Tuesday, November 11, 2014

Jeroen Dijsselbloem: Δεν θα υπάρξει νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα

H Ελλάδα θα βγει από το πρόγραμμα την 1η Ιανουαρίου - Απομένει να ξεκαθαριστούν οι πηγές χρηματοδότησης που θα χρειαστεί η χώρα από το 2015 και μετά, δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup...

Την εκτίμησή του πως δεν πρόκειται να υπάρξει νέο πρόγραμμα για την Ελλάδα με συγκεκριμένους όρους και σταθερή δανειοδότητηση, όπως ίσχυε μέχρι τώρα, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας και πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ολλανδικό δίκτυο RTLZ ο κ. Ντάισελμπλουμ τόνισε πως η Ελλάδα θα βγει από το πρόγραμμα την 1η Ιανουαρίου, λέγοντας ωστόσο πως τόσο η Ευρωζώνη όσο και η Ελλάδα δεν έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει τις πηγές χρηματοδότησης που θα χρειαστεί η χώρα μας από το 2015 και μετά.

«Η Ελλάδα βρίσκεται ακόμα σε αρκετά δύσκολη θέση και θα πρέπει να προχωρήσει ακόμα τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις» δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup.

[protothema.gr]
11/11/14
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ 2014:
ΣΧΕΤΙΚΟ 2013:

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin