Monday, May 11, 2015

Υπάρχει κενό μεταξύ των συζητήσεων στις Βρυξέλλες και των ενεργειών στην Αθήνα (Σλοβάκος ΥΠΟΙΚ)

Δεν έχει ιδιαίτερες προσδοκίες από τη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup για την Ελλάδα ο Σλοβάκος υπουργός Οικονομικών, Peter Kazimir.

Σύμφωνα με tweets από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Kazimir τόνισε πως δεν τρέφει προσδοκίες για την Ελλάδα σήμερα, αλλά δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στο τραπέζι ανά πάσα στιγμή.

Πρόσθεσε ακόμη ότι έχει υπάρξει σημαντική βελτίωση στη διαδικασία μετά από την τελευταία συνάντηση στη Ρίγα, αλλά ακόμη καμία βελτίωση ουσίας «στα ραντάρ μας».

Επίσης δήλωσε πως υπάρχει ένα μεγάλο κενό μεταξύ των ελληνικών συζητήσεων στις Βρυξέλλες και των δράσεων που αναλαμβάνει η Αθήνα.

«Οι συζητήσεις δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις απαραίτητες δράσεις, οι οποίες είναι βασική προϋπόθεση για την απελευθέρωση των κεφαλαίων για την Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε δε ότι δεν πρόκειται για «πυρηνική φυσική». 


Τα λεφτά για την Ελλάδα είναι διαθέσιμα, απλώς πρέπει να κάνουν ό,τι συμφωνήθηκε, σημείωσε.
Πηγή:www.capital.gr

11/5/15
-

1 comment:

  1. Σλοβάκος ΥΠΟΙΚ: Δεν είναι «πυρηνική φυσική» το τί πρέπει να κάνει η Ελλάδα...

    Σκληρή στάση για δεύτερο συνεχόμενο Eurogroup κρατά ο Σλοβάκος υπουργός Οικονομικών Πίτερ Καζιμίρ, ο οποίος λίγο πριν προσέλθει στη συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες φρόντισε μέσω twitter να προσγειώσει τις προσδοκίες.

    Ο Σλοβάκος υπουργός που στο Eurogroup της Ρίγα ήταν πολύ επιθετικός έναντι του Γιάνη Βαρουφάκη στην ανάρτηση που έκανε σήμερα ανάφερε πως δεν έχει προσδοκίες για το αποτέλεσμα του σημερινού Eurogroup.

    Αν και παραδέχθηκε πως έχει υπάρξει σημαντική βελτίωση στη διαδικασία μετά από την τελευταία συνάντηση στη Ρίγα, ωστόσο δεν βλέπει καμία βελτίωση ουσίας στα «ραντάρ », προσθέτοντας πως υπάρχει ένα μεγάλο κενό μεταξύ των ελληνικών συζητήσεων και των δράσεων.

    «Οι συζητήσεις δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις απαραίτητες πράξεις, οι οποίες είναι βασική προϋπόθεση για την απελευθέρωση των κεφαλαίων για την Ελλάδα», ανέφερε.

    Ο Καζιμίρ κάνοντας μια μάλλον ειρονική αναφορά τόνισε: «Δεν πρόκειται για πυρηνική φυσική (rocket science). Τα λεφτά για την Ελλάδα είναι διαθέσιμα, απλώς πρέπει να κάνουν ό,τι συμφωνήθηκε».....in.gr
    11/5/15

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin