Thursday, June 4, 2015

Ανεπίτρεπτη Επέμβαση στα Εσωτερικά της Ελλάδας Χαρακτηρίζονται οι Δηλώσεις του Amos Hochstein

"Αντιμετωπίζουμε μία ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη και αν προχωρήσει ο τουρκικός αγωγός που θα μεταφέρει ρωσικό αέριο στην Ευρώπη, η Ελλάδα θα γίνει μέρος του προβλήματος αντί της λύσης". Αυτό προειδοποίησε ο συντονιστής του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για τις διεθνείς ενεργειακές υποθέσεις Αμος Χόχσταϊν κατά την ομιλία του, στο 31ο συνέδριο της πανκυπριακής οργάνωσης ΠΣΕΚΑ.

Κύκλοι του ΥΠΑΠΕΝ, αναφερόμενοι στις δηλώσεις του Amos Hochstein, τόνιααν ότι αυτές συνιστούν ανεπίτρεπτη επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας και υπογράμμιζαν ότι η ελληνική κυβέρνηση αποφασίζει με βάση το εθνικό συμφέρον και το συμφέρον του ελληνικού λαού.

Οι ίδιοι κύκλοι σημείωναν πως ενδεχόμενη διέλευση αγωγού με ρωσικό φυσικό αέριο από το ελληνικό έδαφος, θα υποβοηθήσει τη διαφοροποίηση των δρόμων μεταφοράς του φυσικού αερίου, ενώ θα συμβάλλει στη συνεργασία και την ενεργειακή ασφάλεια όλων των ευρωπαϊκών χωρών.

  energia.gr
4/6/15
--
-
ΣΧΕΤΙΚΑ:

18/4/15

 

 

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin