Thursday, July 16, 2015

Νέα τηλεδιάσκεψη του Eurogroup σήμερα

Το συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών των κρατών μελών της Ευρωζώνης θα πραγματοποιήσει σήμερα τηλεδιάσκεψη για να συζητήσει σχετικά με την Ελλάδα, ανέφερε ο εκπρόσωπος του προέδρου του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

«Επιβεβαιώθηκε: τηλεδιάσκεψη του Eurogroup την Πέμπτη στις 10 π.μ. (ώρα Βρυξελλών) για την Ελλάδα», ανέφερε στο Twitter ο εκπρόσωπος του κ. Ντάισελμπλουμ, Μισέλ Ρέινς.

Στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης αναμένεται να συζητηθεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην Βουλή για τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται ώστε να ανοίξει ο δρόμος για ένα τρίτο πακέτο στήριξης της ελληνικής οικονομίας .

Ο κ. Ντάισελμπλουμ είχε δηλώσει νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι θα γίνει ακόμη μια τηλεδιάσκεψη του Eurogroup, πιθανόν την Παρασκευή, για να εγκριθεί η έναρξη των διαπραγματεύσεων.

  agelioforos.gr
16/7/15

1 comment:

  1. Europe's Finance Ministers Discuss New Greek Bailout ...

    European finance ministers are holding a conference call Thursday to discuss options for a Greek bailout, after Greek lawmakers approved a package of tough reforms early Thursday.

    The "yes" vote on reforms was demanded by Greece's creditors in exchange for more bailout funds.

    Athens faces a Monday deadline to repay $4.6 billion to the European Central Bank..............http://www.voanews.com/content/europes-finance-ministers-discuss-new-greek-bailout/2863952.html
    16/7/15

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin