Sunday, August 2, 2015

Στενεύουν τα χρονοδιαγράμματα για την Αθήνα

Στενεύουν ασφυκτικά τα χρονοδιαγράμματα για επίτευξη συμφωνίας στις διαπραγματεύσεις της Αθήνας με τους διεθνείς δανειστές.

Οι ουσιαστικές διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα, ενώ μέχρι τις 20 Αυγούστου η Ελλάδα πρέπει να καταβάλει δόση 3.2 δισεκατομμύριων ευρώ προς την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές απο την Αθήνα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ζητά τη λήψη σκληρών μέτρων, για να εκταμιεύσει την επόμενη δόση προς την Ελλάδα ύψους 25 δισεκατομμυρίων ευρώ.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το Βήμα, τα μέτρα, που ζητούν οι δανειστές από την Ελληνική κυβέρνηση να υλοποιήσει εντός τριών μηνών, περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την αλλαγή νόμων για τις επαναπροσλήψεις στο Δημόσιο και στα νοσοκομεία, την κατάργηση φοροαπαλλαγών στους αγρότες, την αύξηση της φορολογίας στους εφοπλιστές και τον περιορισμό των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων.
   riknews.com.cy
2/8/15
--
-

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin