Tuesday, January 1, 2013

Στο Βερολίνο τη Δευτέρα ο Κάρολος Παπούλιας

Την προσεχή Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια στο Βερολίνο, μετά από πρόσκληση του Γερμανού ομόλογού του Γιόακιμ Γκάουκ, με αφορμή το τέλος της έκθεσης στο Μουσείο της Περγάμου στο Βερολίνο, για την αρχαία Ολυμπία.

Όπως είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε σύντομη συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους, μετά τις ευχές που δέχθηκε για το νέο έτος από την πολιτική και θεσμική ηγεσία της χώρας, θα έχει γεύμα εργασίας με τον Γερμανό ομόλογό του στη διάρκεια του οποίου θα συζητήσουν όλο το εύρος των ελληνογερμανικών σχέσεων.
ERT GR
1/1/13
---
ΣΧΕΤΙΚΑα:

Αλληλεγγύη ζητά από τους Γερμανούς ο πρόεδρος Γκάουκ

Γκάουκ: Θα σκεφτώ προσεκτικά πότε θα επισκεφθώ την Ελλάδα 

--

ΣΑΧΕΤΙΚΑβ:

Η Deutsce Welle λογοκρίνει τον Έλληνα Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Παραλείπει το δεύτερο και σημαντικότερο σημείο της δήλωσης. (Der Ton zwischen Berlin und Athen wird rauer)

Δεν δέχομαι να λοιδορεί την πατρίδα μου ο Σόιμπλε, είπε ο Κάρολος Παπούλιας /"Wer ist denn Herr Schäuble, der Griechenland beleidigen kann. Wer sind denn die Niederländer, wer sind die Finnen?" 

----

ΣΧΕΤΙΚΟγ:

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin