Sunday, July 7, 2013

Να μείνουν κλειστοί αύριο οι δήμοι σε όλη τη χώρα προτείνει η ΚΕΔΕ

Να μείνουν κλειστοί αύριο όλοι οι δήμοι της χώρας, με εξαίρεση τις κοινωνικο - προνοιακές δομές, πρότεινε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Κ. Ασκούνης, κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης της ΚΕΔΕ. Την πρόταση συνυπέγραψε και ο επικεφαλής των δημάρχων της Ν.Δ., δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλης.

 Ο κ. Ασκούνης πρόσθεσε ότι η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί, μετά τη συνάντηση που θα έχει αύριο το μεσημέρι η ΚΕΔΕ με τον υπ. Εσωτερικών κ. Γ. Μιχελάκη


Όπως είπε ο κ. Ασκούνης, η συμφωνία με την τρόϊκα προβλέπει, έως το τέλος Ιουλίου, να μπουν σε κινητικότητα 2.400 υπάλληλοι από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, 2.000 από το υπ. Παιδείας και 50 υπάλληλοι από το υπ. Δ. Μεταρρύθμισης. 

Στη συνέχεια, για το ερχόμενο δίμηνο Αύγουστο-Σεπτέμβριο, η συμφωνία προβλέπει να μπουν σε κινητικότητα 3.500 δημοτικοί αστυνομικοί. Όπως είπε ο κ. Ασκούνης, συνολικά η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να επωμισθεί περισσότερο από το 50% της κινητικότητας.
http://www.agelioforos.gr
7/7/13
--
-

ΣΧΕΤΙΚΑ:

2 comments:

  1. Σύσκεψη στο ΥΠΕΣ για τις αποφάσεις που συμφωνήθηκαν με τρόικα ...

    Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί στο υπουργείο Εσωτερικών, στην οποία συμμετείχαν ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Μιχελάκης, ο αναπληρωτής υπ. Εσωτερικών Λ. Γρηγοράκος και οι γενικοί γραμματείς Γ. Ιωαννίδης και Α. Συρίγος προκειμένου να συζητηθούν και προετοιμασθούν οι δράσεις του υπουργείου μετά τις αποφάσεις που λήφθηκαν κατά τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

    Τη Δευτέρα μετά το μεσημέρι, ο κ. Μιχελάκης θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με την ΚΕΔΕ, την ΠΟΕ-ΟΤΑ και την ΠΟΠ-ΟΤΑ.
    http://www.naftemporiki.gr/story/672618
    7/7/13

    ReplyDelete
  2. Συνάντηση ΥΠΕΣ με «γαλάζιους» δημάρχους...

    Συνάντηση με δημάρχους που έχουν εκλεγεί με την στήριξη της ΝΔ, είχε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

    Η συνάντηση έγινε μετά το τέλος της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ, και στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν η συμφωνία με την τρόικα για την κινητικότητα και τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

    Αυτή τη στιγμή οι δήμαρχοι έχουν συγκεντρωθεί στην έκτακτη συνεδρίαση που συγκάλεσε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, προκειμένου να συζητηθεί η στάση των δημάρχων, μετά τη συμφωνία με την τρόικα για την κινητικότητα.

    Πηγή: ΑΜΠΕ
    http://www.naftemporiki.gr/story/672702
    7/7/13

    ReplyDelete

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin