Wednesday, July 18, 2012

ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ: Τρεις Ισραηλινοί νεκροί από έκρηξη σε λεωφορείο στη Βουλγαρία

Τρεις νεκροί και 20 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός της ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε το απόγευμα σε λεωφορείο με Ισραηλινούς τουρίστες, στο πάρκινγκ του αεροδρομίου της βουλγαρικής πόλης Μπουργκάς, στην Μαύρη Θάλασσα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η έκρηξη οφείλεται σε βόμβα που είχε τοποθετηθεί στο χώρο αποσκευών του λεωφορείου.
Τρεις νεκροί και περισσότεροι από 20 τραυματίες, είναι ο απολογισμός της ισχυρής έκρηξης, που σημειώθηκε στις 5.30 το απόγευμα, σε λεωφορείο με Ισραηλινούς τουρίστες, στο πάρκινγκ του αεροδρομίου του Μπουργκάς.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, στο λεωφορείο επέβαιναν περίπου 50 Ισραηλινοί τουρίστες. Από την έκρηξη, όπως επιβεβαιώνεται από το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας, τυλίχθηκαν στις φλόγες και άλλα σταθμευμένα λεωφορεία.
Την είδηση επιβεβαίωσε ο δήμαρχος του Μπουργκάς, Ντιμίταρ Νικόλοφ, μιλώντας σε ισραηλινό ραδιόφωνο, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Βουλγαρίας.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η βόμβα που εξεράγη, ήταν τοποθετημένη στο πορτ μπαγκάζ του λεωφορείου.
Όπως μετέδωσε εξάλλου, το τηλεοπτικό δίκτυο, «Κανάλ 2», το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ θα στείλει ομάδα εμπειρογνωμόνων στο Μπουργκάς, για να συνδράμουν τις τοπικές αρχές.
Το αεροδρόμιο του Μπουργκάς έκλεισε και οι πτήσεις κατευθύνονται προς το αεροδρόμιο της Βάρνας.
ethnos gr

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin