Thursday, June 12, 2014

Συγχαρητήρια ΥΝΑ στον πλοίαρχο του «Αρίων»

"Τα ιδεώδη που διαπνέουν την ελληνική ναυτιλία και επιβεβαιώνει τους λόγους που αυτή βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας ναυτιλίας."
 
Συγχαρητήρια επιστολή Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στον πλοίαρχο του δεξαμενόπλοιου «Αρίων» για τη διάσωση 163 μεταναστών:

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε εσάς, τους αξιωματικούς και το πλήρωμα του δεξαμενόπλοιου «Αρίων», της εταιρείας ελληνικών συμφερόντων Capital Ship Management Corp, για τη διάσωση 163 μεταναστών, οι οποίοι βρίσκονταν σε κατάσταση κινδύνου πάνω σε δύο φουσκωτά πλοιάρια στη Μεσόγειο, νοτίου της Μάλτας.


Η ενέργεια σας να κινητοποιηθείτε άμεσα, να σπεύσετε στο σημείο και να διασώσετε 163 ανθρώπινες ζωές από τη θάλασσα αποτελεί εξαίρετη πράξη αλληλεγγύης και υψηλής αίσθησης καθήκοντος. 


Αποδεικνύει εμπράκτως τα ιδεώδη που διαπνέουν την ελληνική ναυτιλία και επιβεβαιώνει τους λόγους που αυτή βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας ναυτιλίας.

Η προσήλωσή σας στις διαχρονικές παραδόσεις της Ελληνικής ναυτοσύνης τιμά την Ελληνική Ναυτιλία, τιμά τους ανθρώπους της, τιμά την ίδια μας την πατρίδα...

mme.gr
12/6/14

No comments:

Post a Comment

Only News

Featured Post

US Democratic congresswoman : There is no difference between 'moderate' rebels and al-Qaeda or the ISIS

United States Congresswoman and Democratic Party member Tulsi Gabbard on Wednesday revealed that she held a meeting with Syrian Presiden...

Blog Widget by LinkWithin